Lachcoach Anja Vandenbergh viert haar 50ste verjaardag met een internationale lach party. Maar liefst 15 landen doen mee.

Be the change you want to see in the world, zei Ghandi. Leuvense Anja Vandenbergh is zo iemand. Anja is moeder van 2 zonen, projectmanager en lachcoach. Haar droom is dat iedereen dagelijks mag stralen door het simpelste en meest deugddoende wat er bestaat: LACHEN.

Voor haar 50ste verjaardag wil Anja geen cadeau’s krijgen maar geeft ze haar lach als geschenk.  Maar liefst 15 landen en 25 internationale lachambassadeurs doen mee aan haar Laughter Surprise Party. Op 16 maart kan je elk half uur van de dag kiezen uit 25 lachsessies vanuit 15 verschillende landen.  De Laughter Surprise Party is volledig online van ’s morgens 07 uur tot ’s avonds 19h30, dan sluit Anja haar party af met een uniek, rustgevend ZEN-lachen. Vanaf 16 Februari staan er op de Facebookpagina korte, leuke gesprekken met elke deelnemende lachambassadeur. Tijdens deze Chats stelt Anja één belangrijke vraag: Wat is de impact van het lachen in hun leven? Wat is er veranderd sinds ze elke dag lachen?

Registratie is gewenst.

Meer informatie op:

 

Author: Anja Vandenbergh

Als lachcoach neemt ze je mee naar het kind zijn, het plezierig lachen. Zij leert je om een gemaakte lach produceren om zo een echte lach op te wekken, de geest vrijmaken om het spontane kind en het natuurlijk geneesmiddel in jezelf tot leven te wekken.

Commentaren