Sfeerbeeld 2020

 

 

02/02 is het de jaarlijkse CHANGE-Day, ook is het dan Lichtmis. Heel symbolisch op Lichtmis in 2010 zag CHANGE-magazine het levenslicht. En of we licht verspreiden, niet alleen op Lichtmis.

Elk jaar opnieuw krijgen we unaniem positieve feedback van de aanwezigen op een CHANGE-Day, die kan samengevat worden in vier V’s:

Verbinding – Vervulling – Vreugde – Verandering

Ook in 2024 staat een unieke verbindend programma op de agenda, dit jaar wordt het een co-creatie met dokter Eduard van den Bogaert, zijn vrouw Judith en een violist.

Proef zelf de sfeer, zowel van de allereerste CHANGE-Day in 2010, de lancering van CHANGE-magazine, in 2020 was er de oprichting van de online community en die van 2022.

 

Wil je er dit jaar graag bij zijn?

 

2 februari is een belangrijke dag in het bestaan van We are the CHANGE. In 2010 werd het magazine CHANGE think positive gelanceerd, in 2020 zag de opvolger het levenslicht, het online platform We are the CHANGE.

 

 

Sinds 2022 is de CHANGE Day jaarlijks op 02/02. Die dag staat de wijsheid van CHANGERS centraal, wordt je ondergedompeld in een unieke sfeer door de positieve instelling van de aanwezigen. Verbinding is het jaarlijks terugkomend thema. In eerste instantie de verbinding met jouw authentieke zelf voelen en van daaruit je voorstellen aan de groep. Ieder is uniek en is dat ook de hele dag. Verbinding met de ander, de sprekers, en daarbuiten. De intentie om krachten te bundelen om onze missie samen uit te voeren namelijk Together we change the world! Kortom, 02/02 is de hoogdag voor en door CHANGERS.

Omdat onze community zoveel wijze mensen telt komt het programma tot stand.

en unieke verbindende dag waar alle Co-CHANGERS sowieso aanwezig zijn waarmee je je kan verbinden. Naast deze vaste kern van 20 mensen is er plaats voor 15 geïnteresseerden die graag genieten van het samenzijn met gelijkgestemden. Verbinding, vervulling, vreugde en verandering  zijn vaste hoofdingrediënten van deze jaarlijkse dag.

Onderstaande video geeft de sfeer weer van de CHANGE-Day van 2022, in 2021 ging die niet door wegens corona, hier vind je die van 2020.

In 2010 werd het magazine CHANGE think positive boven de doopvont gehouden. Heel symbolisch op Lichtmis want méér licht brengen is de missie, al 13 jaar lang.

 

Wil je er graag bij zijn?

De Co-CHANGERS met een betalend lidmaatschap zijn sowieso aanwezig.

Er is plaats voor  15 CHANGERS uit de community. Ideaal om elkaar eens live te ontmoeten en vooral ons met elkaar te verbinden.

Je zult zien: het voelt zo goed!

 

Wanneer? 02/02 – van 10u tot  18u

Waar? Living Lei 15- Leuven

 

Sfeerbeeld 2022

 

https://youtube.com/watch?v=7wx6ftrwdrg

 

 

Programma CHANGE-Day 2024

 

 

Verloop van de dag

Verloop van de dag:   

09u30        :   Inloop en heuglijk weerzien, met koffie en thee, water en lekkere, gezonde dingen
10u00        :    Warm welkom

10u10       :    Dynamische verbinding door 2 Co-CHANGERS

10u30        :   Gina De Groote – Verbinding door het Complimentmoment  

11u20         :   Korte sanitaire pauze
11u25         :   Iele Steen: Het belang van goede kennis van geld en cijfers

13u          : Verbindende lunch
14u15        :   Gina deelt en verbindt

14u25 : Dr Eduard en Judith Vanden Bogaert – Sensitieve dans door de 8 rijken

17u15       :    Het Complimentmoment

17u30        :   Unieke, verbindende afronding

17u45        :   Toasten op de inzichten en het afsluiten van een uniek samenzijn

19u00 : Afscheid maar we blijven verbonden

Nu al geïnteresseerd? Schrijf je dan nu ook meteen in, dan geniet je van de vroegboekprijs van €149 excl btw https://wearethechange.be/product/change-day-2024/

 

 

Meer over de sprekers en hun inbreng

 

Iele Steen – International Business Mentor: Geld en cijfers zijn super belangrijk

Om dagelijks de juiste acties en beslissingen te nemen ten voordele van jouw onderneming, is het nodig dat jij als ondernemer de financiële impact en gevolgen op het geheel kunt zien.

 

    • Wat zijn jouw geloofsovertuigingen over geld en succes?
    • Zie je als ondernemer de financiële gevolgen van je beslissingen?
    • Waarom zijn cijfers belangrijk?
    • Het belang van een eigen vermogen
    • Hoe financieel inzicht verwerven op een eenvoudige manier.

 

Iele Steen wil bij de aanwezigen de ‘goesting’ aan wakkeren om financiën te leren op een praktische en speelse wijze.

Meer over de activiteiten en contactgegevens van Iele Steen vind je in de CHANGERS-Gids.en de interviews die ik met haar had.

 

Dr Eduard en Judith Vanden Bogaert: Beweeg en voel het helende licht

Het lichaam draagt ​​ons eigen geheugen. Al was het maar om te getuigen van de foetale ervaringen die in onze weefsels zijn geïmpregneerd, of om getuige te zijn van de eerste jaren vóór de toegang tot spraak.

Door middel van Lichtgevoelige Dans en het licht dat we uitnodigen om door ons lichaam te stromen in de verschillende proposities, krijgen we op zachte wijze toegang tot de herinnering van het lichaam aan perinatale stress en trauma en genezen we deze. Terwijl ons lichaam ontspant, wordt het geheugen vrijgemaakt en gaan onze gedachten open.

Dit pad van voelen en denken nodigt de westerse mens uit om een ​​liefdevolle en zorgzame relatie met zijn wezen en elk levensrijk te ontwikkelen. Het helpt via het lichaam om het hart, de ziel en de geest in het heden te aarden. Door te leren leven in het hier en nu, in contact met het helende licht, wordt ons verleden op zachte wijze geheeld en wordt onze toekomst op heldere wijze uit zichzelf gecreëerd.

Waar rock-, wals- of tango-podium elkaar op een gecodeerde manier ontmoeten, bieden Light Sensitive Dance- lessen de mogelijkheid om de relatie met zichzelf, met anderen en met de wereld te herscheppen, door het gevoel en de expressie van het zelf te cultiveren. Er is geen sprake van leren, eerder van een zoektocht naar vrijheid, die van jezelf toestaan ​​terug te komen bij jezelf om je eigen licht en dus ook dat van anderen te ontdekken.

 

 

“Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we over alle grenzen heen krachtig zijn. Het is ons licht en niet onze duisternis die ons het meest beangstigt.” 

Wil je één van de 15 plaatsen claimen? Schrijf je dan nu al in zo geniet je van de vroegboekprijs https://wearethechange.be/product/change-day-2024/

 

 

 

 

De CHANGE-Day : de  Jaarlijkse hoogdag voor CHANGERS

I am You, You are me, ALL Is One

Zo worden nieuwe leden verwelkomd in de online community. Op de jaarlijkse CHANGE-Day wordt deze verbindende boodschap live beleefd en ervaren. Want verbinding, daar draait het om bij We are the CHANGE.

Verbinding met jezelf,

Verbinding met de ander,

Verbinding met de sprekers

Verbinding met de wereld daarbuiten.

Daar wordt je toe uitgenodigd op de CHANGE-Day.

Together we change this world.

Hier verneem je hoe deelnemers de CHANGE-Day ervaarden.

 

De Co-CHANGERS met een betalend lidmaatschap zijn sowieso aanwezig. Het goede nieuws is dat er een beperkt aantal extra CHANGERS kunnen deelnemen. Ideaal om elkaar eens live te ontmoeten en vooral zich met elkaar te verbinden.

 

Praktische info

 

.Locatie : Living Lei – Lei 15 – LeuvenCohousing & cohosting in Leuven | LivingLei | Leuven

.Tijdbestek : inloop vanaf 13u30.  Stipte start om 14u: Gina opent, verbindt en introduceert. 14u30: Sensitieve, verbindende dans met dr. Eduard en Judith Van den Bogaert onder muzikale begeleiding. Einde om 18u met verbindende drink.

.Catering:

Dranken koffie, thee, water, sap, bubbels

Knabbels: cake, fruit, koekjes, noten en tapa’s

.Goodie bag: iedereen krijgt een goed gevulde goodie bag mee.

Meebrengen:

-bloem of iets anders die je op het einde wilt geven aan de persoon met wie je na het event nader wilt kennismaken

-visitekaartjes

-Voorwerp meebrengen dat jou herinnert aan een belangrijk moment uit je leven waarvoor je een compliment verdient.

Dresscode:

wit en goud, of afgeleiden wat wit en goud voor jou betekenen

Inkomprijs :

Leden, met een lidmaatschap van Co-CHANGER:

Niet-leden met geen betalend lidmaatschap:

 

Meer info over wat je gaat beleven door de workshop van Eduard en Judith Van den Bogaert: