02-02-2010

CHANGE Think+ ligt in de winkel, een magazine met aandacht voor het positieve in de wereld. Vertrekpunt is ‘de wet van polariteit’: alles heeft twee kanten, plus en min, die mekaar in evenwicht houden. Hoe dramatisch de situatie ook is, ga ook dan op zoek naar de positieve kant. Verandering is altijd mogelijk. Al snel verzamelt zich een hele CHANGE community rond het blad met talrijke events gelinkt aan de vaste thema’s uit het magazine: gezondheid, relaties, werk, opvoeden, kanker, geld, dood…

2017

Noodgedwongen wordt het blad ‘on hold’ gezet. Het vroegere redactiekantoor wordt The House of CHANGE in Herent. Gina De Groote geeft er workshops en lezingen rond haar boek My Change. Ook andere CHANGERS doen er hun ding.

20-02-2020

Het platform We are the CHANGE ziet het levenslicht. De naam en de vorm veranderden, de missie blijft dezelfde. Inspireren en verbinden. Dit onder het motto ‘CHANGERS maken het nieuws’.  CHANGE stuurt ‘ander’ nieuws de wereld in, gemaakt door CHANGERS. Het platform is gratis voor de lezer. The more CHANGERS, the better our world. Together, we change the world!