Cindy Vranken: “Angst, verdriet en pijn zijn illusies”

Cindy Vranken inspireert alsmaar meer mensen met haar dagelijkse activaties waarmee we ook dit interview starten. Een activatie verhoogt je trilling, opent de mogelijkheid tot leiderschap en zorgt ervoor om op celniveau makkelijker te accepteren wat er nu is.  Cindy  is een veelzijdige coach. Naast doorbraakcoach heeft ze expertises zoals sales coach, business mentor, sjamaan, quantum healer, lichtmeester, trance medium.  In 2020 richtte ze het Lioness Network waarin ze haar leden, leeuwinnen genaamd, leert om vanuit hun hart en intuïtie volledig in afstemming met het veld alle antwoorden te downloaden op vragen zoals: “Wat heb ik hier te doen? Waar word ik blij van? Waar krijg ik energie van”? Een hele nieuwe wereld die je niet met de mind kan bedenken gaat dan open.

Het leven is simpel maar wij maken het moeilijk.

In het hier en nu is er nooit angst. Kies je voor angst dan blijf je cirkelen in het oude. Cindy noemt dit onze monkey mind. Ze spreekt uit ervaring want jarenlang deed ze het zelf. Ze bleef zich steeds weer dezelfde  vragen stellen zoals: Waarom creëerde ik zoveel drama in mijn leven? Waarom kreeg ik een gehandicapt kind? Waarom leefde ik samen met een narcist? Waarom gaf ik mijn huis weg aan mijn ex? Waarom geraakte ik alles kwijt? Angst, verdriet en pijn zijn illusies. Maar dat is verleden tijd voor Cindy. De nieuwe Cindy leeft nu aligned met de ideale versie van zichzelf. Een versie die leeft vanuit vrijheid, passie, vreugde. en overvloed.

Time for change

Cindy is het levende bewijs voor haar leeuwinnen dat je niet hard hoef te werken om overvloed te ontvangen. Door samen te werken met het universum, het kwantumveld, of het leeuwinnenveld zoals Cindy het noemt. Ze volgde haar innerlijke stem die haar influisterde om haar expertise als salescoach compleet los te laten. Het was tijd voor iets anders. Wat het nieuwe zou zijn wist ze niet, toch vertrouwde ze op de juiste begeleiding van het veld. Sinds Cindy weet hoe ze het veld kan gebruiken heeft ze geen ups en downs meer. “Zorg dat je altijd verbonden bent met zo hoog mogelijk energieën” fluistert ze ons toe.

Zeer grootse dromen

Hoe perfect nu alles ook is toch heeft Cindy nog grote dromen. Namelijk nog veel zichtbaarder worden, via tv programma’s, grote live events met 10. 00 à 20.000 deelnemers, Quantum Shift Awakening retreats  in het buitenland, verhuizen naar het buitenland, boeken schrijven, krachtige pioniers met elkaar verbinden, multimiljonair worden, een foundation opzetten om kinderen en vrouwen te helpen. Het staat allemaal op haar dromen-lijstje.

Tien ultieme CHANGE-tip van Cindy om vanaf vandaag mee te beginnen

  • Besef dat geld energie is, geen doel maar een middel waarmee je impact kan maken
  • Zet dienstbaarheid op nummer 1
  • Ga naar die zachtheid
  • Heb compassie voor jezelf
  • Kies voor de weg naar binnen
  • Werk samen met het krachtveld, vanuit het hart
  • Ga vertragen
  • Maak verbinding met jezelf, met je hart
  • In het hier en nu is er nooit angst, kies altijd voor liefde
  • Kom uit je comfortzone

Just do it

Bovenstaande is maar een tipje van de sluier van de overvloed aan inspiratie van Cindy Vranken. Je wordt ongelooflijk geïnspireerd!  Cindy is één van de 25 CHANGERS uit de CHANGE-Stories. Wil je ook door de andere CHANGERS geïnspireerd worden? Schrijf je in via https://wearethechange.be/change-stories/ Wil je nog méér interviews zien met Cindy Vranken? Kijk dan op ons Youtubekanaal en op deze site . Ga zeker ook langs op de site van Cindy en abonneer je op haar gratis activaties.

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren