Monique Enhus: “Een compassie oefening is mijn EHBO middel om niet vanuit emotie te reageren”.

Monique Enhus

Ik ben helemaal in mezelf gevallen toen ik de aankondiging voor een Avatar training zag

De toon van een heerlijk interview met Monique Enhus is gezet en wordt ingeleid met een compassie oefening fantastisch geleid door Monique. Monique legde een hele weg af tot ze echt bij zichzelf kon komen. Tot ze Harry Palmer ontmoette, hij is de grondlegger van @Avatar en een grote inspirator en pionier voor Monique.  Ze snapt niet hoe hij Avatar heeft kunnen bedenken want dit is absoluut niet mentaal.

Intussen wordt Avatar aangeboden in 154 landen en zijn er meer dan 10000 masters waaronder Monique. Iedereen komt met hun eigen overtuigingssysteem naar de training. Het is haar missie om mensen hun eigen opgebouwde overtuigen te leren managen zodat ze eindelijk kunnen leven vanuit een vrije wil.

 

We zijn allemaal opgevoed met de gouden pil mentaliteit.

Bovenstaande is slechts een voorsmaakje van het volledige video interview met Monique Enhus.

Kijk zeker het hele interview uit, je wordt ongelooflijk geïnspireerd! Monique is één van de 25 CHANGERS uit de CHANGE-Stories. Wekelijks wordt er een nieuwe  ‘CHANGE-Story’ gepubliceerd.

Wil je nog méér lezen over Monique?  Kijk dan in de  CHANGERS-Gids en naar alle interviews met haar.

 

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

 

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren