Carolien Flecijn complimenteert al zingend

Carolien Flecijn is een complimentor of BV, wat staat voor Bewuste Veranderaar! Carolien ondertekende het ComplimentenPact waarmee ze zich engageert om 1 jaar lang een golf van positiviteit te creëren door dagelijks te complimenteren.

Carolien Flecijn zegde meteen toe om dagelijks Complimentor te zijn in 2022. Sindsdien wordt een versnelling hoger geschakeld met als doel een golf van positiviteit te creëren door een dagelijks complimentmoment. We zagen het al tijdens de coronaperioden wat mogelijk is als een enkeling opstaat, een oproep doet en effectief mensen bij elkaar krijgt. Samen met gelijkgestemden die zich engageren om via een compliment een stroom van positivisme te stimuleren die dagelijks groeit.

Niet 1 dag.

Niet 1 week.

Niet 1 maand.

Niet 1 trimester.

Niet 1 semester.

Maar 1 jaar lang –

365 complimenten per Complimentor.

Doe jij ook graag mee?

Ga naar de site www.complimentmoment.be.

Onderteken het Complimenten Pact. Bravo – momentje complimentje voor jezelf.

Start met complimenteren. Het “hoe” is niet belangrijk. De ene dag kan dat mondeling in eigen kring zijn, de andere dag tijdens een telefoongesprek. Een volgende keer complimenteer je iemand die  je niet kent op sociale media met de hashtag #complimentmoment enz.

Samen staan we sterk! Je kunt af en toe eens iets laten weten over wat je erbij voelt. Deel mooie reacties kortom help concreet mee aan de golf van positiviteit.

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren