Levenswijsheid van Rose Marie Van Wijnsberghe met vele wijze tips

25 jaar lang leidde Rose Marie Van Wijnsberghe een winstgevend bedrijf met haar man tot ze plots noodgewonden moesten stoppen. Van een  ‘change’-moment gesproken. Rose Marie viel in een zwart gat, had plots veel tijd over waardoor ze een reis plande naar Ibiza . Ze ging er  een Mayerkuur volgen wat een heuse ontdekking was voor haar. Zoveel nieuwe dingen die ze voor de allereerste keer ervaarde: massages, reiki, yoga en nog veel meer. Ze kwam als herboren terug en besloot om dergelijk programma in België te organiseren.

Ze kwam in contact met holistisch art Roy Martina wat zorgde voor vele positieve veranderingen in haar leven. Ze werken sindsdien samen. Rose Marie al sinds jaren alle live events in België en runt de webshop met zijn boeken, opleidingen en cursussen. De ontmoeting met Roy was een belangrijk ‘change”-moment in haar leven.

Naast de samenwerking met Roy Martina bestuurt ze de groep ‘Leven in balans’, een team van 12 coaches en therapeuten die mensen begeleiden op hun weg naar een leven in balans. Wanneer is het leven van iemand in balans vraag ik haar.

Zie alle facetten van het leven als een cirkel. Als die cirkel rond is, heb je een leven in balans.

De borstkanker die haar ooit trof is ook een periode van verandering met vele inzichten. Ze vertelt over de diverse alternatieve therapieën die bijdroegen tot haar genezing. Zo volgde ze de Nei-opleiding. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Met deze techniek kunnen energetische blokkades opgeruimd worden die de oorzaak zijn van vele soorten klachten, emotioneel en fysiek. Wanneer je bewust meegaat in verandering, doet het zelfhelende vermogen de rest. NEI kan dus oude pijn en fysieke kwalen oplossen door in gesprek gaan met het onbewuste geheugen. Ziektes komen uit niet verwerkte emoties leerde ze in deze opleiding. De cd ‘Healing’ van Roy Martina draaide onafgebroken tijdens haar opname in het ziekenhuis. Ze wilde immers dat haar klassieke arts samenwerkte met Roy Martina en dat lukte goed.

Op dit moment leert ze channelen met het nieuwste online programma van Roy Martina. Roy speelt dus nog altijd een grote rol in haar leven maar ook Annick Lentacker, pionier Paul Liekens en Vera Van De Walle. In het video interview legt ze uit welke impact deze laatsten hadden in haar leven.

Tips en quotes die ze graag aan iedereen meegeeft.

-Laat los wat je niet kunt veranderen. 

-Een dag die voorbij is komt nooit meer terug. 

-Probeer gezond te blijven door een sterk immuunsysteem op te bouwen, dat doe je zelf!

-Alles kan en niets moet! 

-Wat komt, komt!

Bovenstaande tekst is slechts een voorsmaakje van het volledige video interview met Rose Marie Van Wijnsberghe.

Kijk zeker het hele interview uit, je wordt ongelooflijk geïnspireerd! Rose Marie is één van de 25 CHANGERS uit de CHANGE-Stories. Wekelijks krijg je een nieuwe ‘CHANGE-Story’ te zien.

Meer over Rose Marie en haar contactgegevens  vind je in de CHANGERS-Gids. Bekijk zeker ook alle interviews met haar.

 

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

 

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

 

 

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren