Barbele Kindt: “Vrij leven in een onvrije wereld gaat om bewustzijn”.

Ga door je eigen dingen, niet wachten.

Barbele Kindt is moeder van 5 kinderen en zaakvoerder van Compagnon de route waarin ze als compagnon en trainer van de ondernemende mens toont hoe je je leven makkelijker kan maken. Ook haar boek ‘Leven is simpel maar niet altijd makkelijk’ heeft diezelfde missie. Barbele wordt vaak gevraagd voor de aanpak en preventie rond stress en burnout binnen bedrijven. Afgelopen maanden was ze intens bezig met CHANGER Iele Steen aan de realisatie van een gloednieuw project dat eerstdaags al gedeeltelijk het levenslicht ziet. ‘Mijn levende weg’ bestaat uit 12 levende weg kits met de uitnodiging een levende shift te maken in 12 domeinen.

In haar CHANGE-Story blikt Barbele terug op haar ‘change-momenten’ en uitdagingen die het leven op haar pad zette. Ze had altijd een diep vertrouwen in het leven, zelfs in die zware jaren toen haar eigen ruimte ‘Mens Sana’ werd neergezet. In die moeilijke jaren is het fundament gelegd van haar missie die ze nu in volle vorm uitvoert. Ze leerde zelf wat stress kan doen met iemand en hoe ermee om te gaan.

Barbele kwam vast te zitten in de strakke structuur van het onderwijs. Ze voelde zich niet meer vrij en had het gevoel van in een gouden kooi te zitten. Ze maakte zeer bewust de keuze om zich om te scholen tot Gezondheidstherapeute aan de Levensschool. Ze liet haar zekerheid los waardoor ze nu intens geniet van het mooie werk dat ze doet en zich super voelt in haar creatie.

Onbewust leefde ik al die jaren zeer bewust

Vrijheid en acceptatie zijn zeer belangrijk voor Barbele. Zo ook, eerlijke en totale berichtgeving, elke stem moet gehoord en gezien worden. Hoe er met het nieuws rond corona is omgegaan ziet Barbele eerder als staatspropaganda. Met de videoreeks ‘Aan het licht’ en haar blogs geeft ze een andere blik op de wereldgebeurtenissen. Zonder veroordelend te zijn. Alles wordt nu in het licht gezet. Blijf niet hangen in feiten van cijfers, of goed of fout, maar voel wat jou raakt. We worden uitgenodigd om onszelf te respecteren. Discriminatie duurt zo lang als het nodig is. Alles klopt altijd. De verandering gaat komen vanuit elk individueel proces. Ga door je eigen dingen, wacht hier niet mee. Vrijheid, en vrij leven in een onvrije wereld gaat om bewustzijn. Ga ontdekken waar en waarom wij het onszelf niet makkelijk maken. Het grootste leren is afleren. We gaan door een enorme bewustzijnstransformatie.

Blijf goed beseffen dat crisis om bewustwording gaat 

Haar inspirators waren vooral mensen die het haar niet makkelijk maakten. En dat is nog altijd zo, uitdagende mensen zorgen dat haar wortels nog meer gegrond geraken.

Bovenstaande is slechts een voorsmaakje van het volledige interview met Barbele Kindt. Bekijk het helemaal uit want je wordt ongelooflijk geïnspireerd! Barbele is één van de 25 CHANGERS uit de CHANGE-Stories. Wekelijks krijg je er een nieuwe te zien. Krijg je graag toegang tot alle 25 in één keer dan is dit aanbod nog geldig. Je bekijkt alles dan op jouw tempo, op het moment dat jou het beste uitkomt.

De CHANGE-tip van Barbele waarmee je vandaag al mee kan starten 

  • Leven is simpel, maar het leven niet altijd even gemakkelijk. Ontdek waar en waarom je je leven in-gewikkeld maakt en maak van hieruit jouw weg van ont-wikkeling.

In de CHANGERS-Gids vind je alle details en contactgegevens van Barbele. Kijk zeker ook naar onze eerdere interviews met deze compagnon de route.

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren