Interview met Iele steen over hoe zij verandering brengt op de werkvloer.

Iele Steen van Thriving Business Community brengt verandering op de werkvloer met 2 eigen tools: Balinca en Bloom

Iele Steen van Thriving Business Community wil  verandering brengen op de werkvloer.   Die werkvloer maken tot een plek waar mensen ’thriving’  kunnen zijn. Waar ze kunnen groeien en zich persoonlijk ontwikkelen. Waar ze zich een belangrijk deel van het geheel voelen en zich mee verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat.

Haar grote boodschap aan ondernemers is of ze beseffen welke hefboom ze kunnen zijn om de ontwikkeling en het bewust-zijn van mensen te laten groeien.

Ze ontwikkelde haar eigen tools: Balinca en BLOOM.

Balinca en Balinca Plus leiden tot  een beter financieel inzicht.  Bloom verandert  de attitude van de mensen.  Ze leren hoe ze patronen kunnen doorprikken. Hoe ze kunnen kiezen vanuit liefde in plaats van uit angst.  Mensen komen volledig tot zichzelf, het bevordert de authenticiteit van ieder.  Ze komen tot het besef  “Wauw, ik ben de creator van mijn eigen leven, van mijn geluk. Ik en  alleen ik kan mijn leven creëren”.

Is het een feit of een veronderstelling?  is een supersterk onderdeel van de training.  Ikzelf gebruik het nog steeds in discussies waar ieder overtuigd is van zijn/haar eigen mening.

Het is zeer simpel: ls het voor iedereen hetzelfde dan is het een feit. Is het niet voor iedereen hetzelfde is het een veronderstelling. Iedereen heeft een eigen waarheid wat een synoniem is voor zienswijze. Maar daarom is dat  niet het feit.  Elke uitdaging kan je op deze manier aanpakken, het leidt je tot een respectvol aanvaarden of het een feit of een veronderstelling is.

Iele zit vaak in buitenland,  van het Midden oosten,  naar Amerika tot in Afrika. AL jaren met Balinca en Balinca plus, nu ook met BLOOM. Maar in maart zit ze 2x in the house of CHANGE in Herent. Op 18 maart met de dagworkshop Balinca gericht naar zelfstandige ondernemers die een beter financieel inzicht willen hebben in hun onderneming.  Op 20 maart is ze één van de 5 topsprekers met de hierbovenvermelde Start to Bloom.

Haar ideale klant is de visionaire leider die weet dat het zijn mensen zijn die tot resultaten leidt. Die investeert in zijn mensen zodat ze blijven groeien, zich goed voelen die het bedrijf maken tot een plaats waar iedereen wil zijn.

De favoriet quote van Iele die ze graag meegeeft aan iedereen in haar omgeving is die van Voltaire:

J’ai décidé d’être heureux

et c’est bon pour la santé!”

Voltaire

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren