Word jij de winnaar van de bestseller Make a New Deal van Bob Delbecque?

Ook deze week staat een Engelstalig boek van een Vlaming in de kijker.

Deze week schotelden we onze auteursvraagjes voor aan Bob Delbecque.  Ontdek onderaan het artikel de grappige wedstrijdvraag bedacht door deze hofnar zoals hij zich zelf onder andere noemt. De meest treffende antwoorden maken kans op een exemplaar van dit bijzondere boek.

Wat was jouw big WHY voor het schrijven van dit boek?

“Geestesgenoten” / gelijkgestemde ondernemers een hart onder de riem steken en tegelijk motiveren om ‘anders’ te denken.

Wat wil je bereiken met dit boek?

Deze bestseller gaat over morele herbewapening waarmee ik  alle ondernemers een hart onder de riem te steken! Mijn  wens met dit boek  is om elk bedrijf ‘pandemie-future-proof’ op langere termijn neer te zetten.

Wie moet jouw boek absoluut lezen?

 Make a New Deal draait allemaal om het openen van kleine deurtjes. Kleine deurtjes die je helpen – na reflectie – de dingen anders te zien. De ‘magie’ in het leven is dat – wanneer je je perceptie van dingen verandert – je denkgewoonten zullen veranderen. Hoe je je voelt, hoe je handelt en hoe je reageert. Dat is precies het begin van jouw transformatie. Het boek is dus voor vrouwen en mannen die anders (willen) denken en doen! Voor iedereen die een ‘new deal’ wil maken in het leven!

 

Wie is  Bob Delbecque? 

Gentenaar (nie pleuje nie neute), enthousiasteling / energizer / New Deal Maker / dwarsligger / hofnar / throubleshooter / dóórzetter.

 

Bob’s ultieme CHANGE-tip

Be the change you wish to see in the world

Mahatma Gandhi

 

Het boek dat jouw leven veranderde?

Think and grow rich  van Napoleon Hill uitgegeven in 1937.

Het boek sloeg meteen aan en werd direct een bestseller, mede omdat mensen zoekende waren tijdens de enorme economische depressie van de vorige eeuw. Bijzonder is dat Hill’s adviezen in het boek nog steeds toepasbaar zijn. Het boek blijft mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen

 

Wat is volgens jou de definitief van een CHANGER?

Elk persoon die de moed heeft zich in vraag te stellen!

 

Wedstrijdvraag voor Make a New Deal is een super leuke vraag 🙂

Wanneer heeft u voor de laatste keer …..  iets voor de eerste keer gedaan?!

Eén week lang kan je mee dingen naar de twee exemplaren van dit bijzondere boek.  De antwoorden die ons het meest raken komen in aanmerking als winnaar. Stuur je antwoord naar onze wedstrijdpagina.

 

Enkele reacties van lezers:

“Een boek dat je leven kan veranderen. Elke morgen lees ik 1 blz. en ben er de hele dag mee bezig …”

“Een brok energie om je batterijen weer op te laden!”

“De vormgeving is fantastisch maar nog indrukwekkender is de wijsheid die je erin kan oprapen!”

 

Make a New Deal is stijlvol, hardcover, een mix van inspirerende quotes, cartoons en verhalen – 100 blz. – in het Engels. Bestellen kan op www.bobdelbecque.com

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren