Win het boek ‘Entering Our Highest Possibility: How to Be Human in the 21st Century’

How to become the change we seek? is een universele vraag die in dit gloednieuwe boek helemaal helder wordt. De auteur neemt ons mee in zijn nieuwe benadering over onze verwarde geest. Hierdoor kan ieder van ons zijn leven leiden zoals het oorspronkelijk is bedoeld. Alle info is gestaafd door onderzoek uit de neurowetenschap. Het wordt als een verhaal gebracht wat het zeer aantrekkelijk en toegankelijk maakt.

Wat was jouw big WHY voor het schrijven van dit boek Patrick?

Waarom blijven we leven in een fractie van onze mogelijkheden?

Wat is de kernboodschap van dit boek?

De wereld zou fundamenteel verbeteren als we de moed hadden om ons volledige potentieel te leren ontdekken en te leren ontwikkelen.

Had je één of meerdere inzichten tijdens het schrijfproces?

Onze geest is de meest krachtige, de meest kwetsbare én de meest ongekende dimensie van ons bestaan.

Wie moet jouw boek absoluut lezen?

Iedereen die gelooft dat het mogelijkheid is om te leren een zinvolle wereld vol diversiteit te creëren waarin de zijnswaarden als schoonheid, waarheid, goedheid en liefde bovenaan op de agenda staan.

Wie is auteur Patrick De Vleeschauwer?

Hij reisde de wereld rond als psycholoog, onderzoeker en lector om de kwetsbaarheden en de mogelijkheden van de menselijke geest te observeren en te bestuderen.

Met zijn project Mission Human Innovation wil hij ons leren om een gezonde geest te creëren en te behouden tijdens deze zeer uitdagende en veranderlijke tijden.

Hij creëerde de Triple Art of Awareness als een blauwdruk om met 8 miljard kwetsbare lichamen en unieke geesten op deze adembenemend mooie maar extreem fragiele planeet samen te leven.

De ultieme CHANGE-tip van Patrick

 

We are not meant to crawl in a fraction of our possibilities .

We were born with wings.

 

Het boek dat jouw leven veranderde? 

How Emotions Are Made, van psychologe/neurowetenschapster Lisa Feldman-Barrett. Fascinerende kijk op de wetenschap van emotie.

Wat is volgens jou de definitie van een CHANGER?

Een CHANGER is voor mij iemand die elke dag bruisend van enthousiasme wakker wordt om nieuwsgierig en vol bewondering de wereld te ontdekken en te verhelderen.


Wedstrijdvraag van deze week

Wat is de verandering die we universeel en tijdloos zoeken?

Eén week lang kan je mee dingen naar de twee exemplaren van dit bijzondere boek.  De antwoorden die ons het meest raken komen in aanmerking als winnaar. Stuur je antwoord naar onze wedstrijdpagina.

Het boek is te  bestellen bij alle boekhandels, online bij bol,com, Amazon Worldwide, dvpatrick.com

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren