Boek ‘Leven is simpel, maar niet altijd gemakkelijk’ makkelijk te winnen

Auteur Barbele Kindt antwoordt op onze boekenvraagjes. Je kan een hele week lang meedingen om dit waardevolle boek te winnen. Gewoon 1 van de 3 vraagjes beantwoorden met een voorbeeld uit je eigen leven. Mailen naar gina@wearethechange.be

.Mijn big WHY voor het schrijven van dit boek is om coach en therapie-inhouden toegankelijk maken voor een breed publiek.
.De kernboodschap van dit boek is: Maak leven terug simpel. Ont-wikkel daar waar je in-gewikkeld zit.
.Het schrijven van het boek werkte helend  voor mezelf. Schrijven brengt inzicht, plaatst, verwerkt en heelt.
.Wie mijnboek absoluut moet lezen? Wie zich erdoor aangesproken voelt. Wie bereid is in eigen spiegel te kijken en de volle verantwoordelijkheid te nemen of zijn/haar eigen leven, welzijn en functioneren.
.Barbele in 10 kerwoorden. Compagnon de route, vol vertrouwen, intuïtief, oudste van 9, mama van 5, vrouw van Paul, ondernemend, eigen-zinnig, introvert, gepassioneerd
.Het boek dat mijn leven veranderde is: Liefde heelt van Louise Hay. Dit boek was de start van vele boeken-opleidingen-bewuste inzichten in spiritualiteit.
.Een CHANGER voor mij is iemand die zelf de verandering is die hij/zij wilt zien. Iemand die verandering voorleeft zonder het op te dringen.
.Mijn ultieme CHANGE-tip is :
Volg je hart-s-tocht.
Doe je goesting met goesting

Barbele geeft schenkt 2 boeken weg aan diegene die zich kwetsbaar opstelt door 1 van deze 3 vragen te beantwoorden met een concreet voorbeeld uit jouw leven.

Heb ook jij het gevoel te leven op automatische piloot? 

Voel ook jij een steeds grotere nood aan recuperatie?

Heb ook jij het gevoel geleefd te worden?

Meer over Barbele Kindt, haar mooie missie en contactgegevens vind je in de CHANGERS-Gids.

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren