Verander eens je ochtendgewoonte op deze dag van nieuwe maan

Manifesteer met de nieuwe maan van 23 april 2021. Met de nieuwe maan in Stier breekt een periode aan om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren. Denk dus na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren. Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van het aardeteken Stier

08u :  Lig je nog in bed? Yes, dan nodig ik je uit om eens compleet ‘anders’ op te staan? Om het anders te doen moet je je eerst bewust zijn van hoe je normaal opstaat. Spring jij als een snelhaas uit je bed? word je er vandaag op deze TCD eens bewust van en doe het eens als volgt:

Word wakker – glimlach – herinner je je iets van je droom? Ja? schrijf het op – leg vanaf vandaag een blanco schritje naast je bed om elke ochtend rustig wakker te worden, je droom neer te schrijven en je intentie voor de komende dag op te schrijven –   schrijf vooral op hoe je je wilt VOELEN vandaag? en wat het allerbelangrijkste is wat je wilt DOEN vandaag?

dauwtrappen – helemaal wakker ben je nu

09u: Anders in de badkamer: Glimlach naar jezelf in de spiegel  –   zeg luidop een positieve eigenschap van jezelf?  Poets je je tanden altijd met je rechterhand? doe het vandaag dan eens links –  .Neem je altijd een warme of lauwe douche? Eindig dan eens met de koude straal of als je het aankan doe het ineens koud  –   Kam je haar eens met je andere hand maar vooral maak vandaag eens een ander kapsel – al is het maar de haarscheiding langs de andere kant – of wees creatief en stuur ons je creatie.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren