Pure liefde overheerst in het gezin van Carolien Flecijn

De dag van het gezin werd in 1993  in het leven geroepen  door De Verenigde Naties. Sindsdien wordt op 15 mei alles wat betrekking heeft op het gezin onder de aandacht geplaatst.

Een ideaal moment voor een gesprekje met CHANGER Carolien Flecijn die 12 jaar samen is met haar vakantieliefde die zijn geboorteland Turkije verliet voor haar. Samen zijn ze de ouders van 4 prachtige zonen waaronder sterrenkindje Raphaël . Vanaf het eerste moment dat ze hem zag wist ze dat hij de vader van haar kinderen zou worden. Echt zielsverwanten zijn ze. Met geen woorden is die zielsverbinding te beschrijven. Het is een super sterk gevoel, aldus Carolien.   Zelfs tijdens het meest beproefde moment van hun opgebouwde leven samen. De plotse dood van hun jongste zoontje.  Elk deel van de familie verwerkte de dood en begrafenis op hun eigen manier. Haar man op zijn eigen aardse manier zoals in Turkije gebruikelijk is. Carolien op haar  spirituele manier. Elk van hen aanvaarden  ze dat het lichaam van Raphaël  weg is maar zijn ziel er wel nog is. De vewerking ging niet over rozen. “Kunnen wij nog elkaar nog gelukkig maken”? vroegen ze zich meermaals af.  Liefde overheerst en  nu is er een nieuwe wij.

Geniet van het interview.

Alles over Carolien haar missie met contactgegevens vind je in de CHANGERS-Gids

Het liedje dat Carolien schreef net na het overlijden van haar zoontje kan je hier beluisteren.

Hier vind je eerdere  interviews met Carolien met in het bijzonder het zielsgesprek dat we hadden over het overlijden van Raphaël.

 

 

 

 

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren