Zielsgesprek met Carolien Flecijn over de dood van haar zoontje Raphaël

Carolien Flecijn schreeft het liedje My sweet angel en zong het met veel liefde tijdens de begrafenis.

Carolien Flecijn zal voor altijd mama zijn van vier jongens.  Raphaël, de jongste  overleed op de leeftijd van 15 maanden. “Waarom?” is het eerste verdrietige gedacht dat bij iedereen binnenkomt. Zo ook bij zijn ouders en broers. Des te meer omdat onderzoeken achteraf aantoonden dat er geen fysische oorzaak te constateren viel.

Een andere kijk op de dood heeft te maken met de ziel.  Een ziel komt en gaat immers volgens een zielenplan. Als je dit begrijpt kan je de dood beter plaatsen. Hooggevoelige Carolien begrijpt de dood, hoe pijnlijk het fysische gemis ook is. Ze begreep Raphaël zijn boodschap net na zijn dood aan haar en schreef op één week tijd het lied ‘My sweet angel. Ze vond de kracht om het te zingen tijdens zijn begrafenis.

Muziek heelt,  dit lied heelt en verbindt. Dàt is wat Carolien wil doen. Helpen, voelen en verbinden drijft haar verder in dit leven. Luister, kijk en vooral VOEL wat dit interview met je doet.  Carolien is ook kindertolk en geeft een gratis intake gesprek weg.  Kijk dus zeker tot op het einde.

Carolien spreekt de aanwezigen toe op de begrafenis van haar zoontje Raphaël.  Een andere kijk op de dood was een vast thema in het magazine CHANGE en van een jaarlijkse CHANGE Day.  Deze toespraak van Carolien raakt méér dan een reeks magazines. Ze spreekt vanuit haar ziel, van hart tot hart.

Het lied My sweet angel live gezonden op de begrafenis. Je helpt mama Carolien droom waar te maken om deze zelf geschreven song bekender te maken door het te delen.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren