Prachtige wensen van mooie mensen (deel 1)

In de CHANGE-Community staat de hele maand januari in het teken van nieuwjaarswensen. Ik deel graag in een eerste deel de antwoorden op de drie gestelde vragen:

 1. Wat is jouw grootste verlangen voor jezelf in 2023?
 2. Wat is jouw wens voor alle Changers in de wereld?
 3. Wat is jouw wens voor de wereld?

Irene van den Oever

 1. Mijn grootste verlangen voor mijzelf is groei op alle levensgebieden door middels de Sirius Mysterieschool mensen te inspireren om hun Zielsmissie te ontdekken en vorm te geven zodat ze een Zielsvervullend leven kunnen leiden. ✨
 2. Mijn wens voor alle Changers is Connecting the Hearts. Dat we vanuit Verbinding ook in 2023 verandering mogen brengen die de harten van mensen opent en het Licht en de Liefde in de wereld laat groeien. 💞
 3. Mijn wens voor de wereld is Liefde, Vrede en Harmonie door Spiritueel te Ontwaken, te ontwaken in de Wijsheid.

Anke van Ommen

 1. Vrijheid, passie, plezier.
 2. Jezelf toestaan om je verlangens te volgens. Moeten loslaten. Het hoofd loslaten. Maar volledig je hart durven te volgen. Je verlangens volgen.
 3. Dat we ons als mensheid weer een beetje met onze ware verlangens kunnen verbinden. Onze ware verlangens voelen. En elkaar gunnen om onze verlangens te ervaren. Want wat ik geloof? Dat onze verlangens niet zo heel erg bij elkaar vandaan liggen. Uiteindelijk willen we allemaal gezien, gehoord en erkend worden. Dat we elkaar zien. Dat we elkaar horen. En dat we elkaar de ruimte geven om ons mooiste leven te leven.

Barbele Kindt

 1. Verlangen voor mezelf: vanuit sterk contact met mijn innerlijke weten mijn zielspad blijven gaan
 2. Wens voor changers: steeds opnieuw thuiskomen bij jezelf en met de voeten stevig in het nu te midden van de wereldse turbulenties
 3. Wens voor de wereld: ontwakend bewustzijn zodat de duisternis kan verdwijnen

Sara Borremans

 1. Mijn grootste verlangen: terug meer balans inbouwen, eentje die samengaat met groei (op alle vlakken)
 2. Mijn wens voor alle Changers: durven kiezen om de wereld beter te maken en daar ook daadwerkelijk stappen in zetten.
 3. Mijn wens voor de wereld: dat mensen bewust worden van de macht die ze hebben als mens. Wat ik daarmee bedoel zit in deze post op Facebook.

Carolien Flecijn

 1. Mijn verlangen voor mezelf 2023 is dat ik kan zijn en onvoorwaardelijk ontvangen . Dat ik nog meer kan zingen en vrouwen coachen in hooggevoeligheid , verbinding met hun innerlijke kind en kinderen en gezin .
  Dat ik daarvan heel gemakkelijk in overvloed kan leven en vrij zijn om te nog meer liefde en licht in de wereld te brengen . Door verbinding met Raphael en overledenen , de hemel op aarde te manifesteren .
 2. Mijn wens voor de Changers : dat we samen onze missie kunnen leven , in verbinding . Dat we samen nog meer licht en liefde delen in de wereld en zichtbaar zijn om anderen te ondersteunen vanuit onze unieke talenten.
 3. Wat ik wens voor de wereld is wereld vrede, verbinding, liefde, plezier, zingen, dansen. Door verbinding met ons hart , ook verbinden met de harten van anderen en allemaal in overvloed onze missie leven. Dat we allen vrij zijn om te doen wat we voelen in overvloed en echt ons spirituele hooggevoelige zelf kunnen zijn in verbinding met ons innerlijke kind en van daaruit die hemel op aarde manifesteren. Eenheid tussen hemel en aarde ❤️ in respect en verbinding met moeder aarde waardoor zij en wij allen licht en liefde uitstralen door te zijn en onvoorwaardelijk ontvangen . Gelijkwaardigheid voor ons allen als voorbeeld voor onze kinderen. Elkaar complimenteren

Veronika Rutten

 1. Mijn grootste verlangen is, in overgave en vertrouwen mijn missie te leven! Doen, waarvoor ik hier ben gekomen, mijn talenten volledig gebruiken.
 2. Mijn wens voor alle Changers is dat zij zichzelf op NR 1 zetten, zodat zij ook beter voor anderen kunnen zijn
 3. Mijn wens voor de wereld is, dat mensen ontwaken en dat zij hun kracht ontdekken, dat ze altijd kunnen kiezen, en dat er altijd keuzes zijn! Autonomie!

Iele Steen

 1. Voor 2023 zou ik graag mijn 🌸BLOOM🌸 workshop laten bloeien en vermenigvuldigen (met andere enthousiaste Changers), en beleven dat velen daardoor de kracht terug vinden in zichzelf om in alle omstandigheden constructief oplossingen te vinden.
 2. Voor de Changers wens ik overvloed, wijsheid en helderheid, en mooie co-creaties, zodat we samen het verschil kunnen maken.
 3. Voor de wereld wens ik Licht die het Onlicht beschijnt zodat we onze illusies kunnen loslaten en in onze kracht stappen – en dat ‘mijn levende weg’ die ik samen met Barbele verder creëer, daarin mag helpen.

Katherina Swings

 1. Mijn verlangen voor mezelf is meer te zijn en minder te doen.
 2. Mijn wens voor alle Changers is dat jullie allemaal met hart én ziel jullie pad kunnen bewandelen.
 3. Mijn wens voor de wereld is dat hart én ziel meer aandacht krijgt en meer kansen krijgt om tot volle bloei te komen, zichtbaar, openbaar, voelbaar, tastbaar, enz en dat het wat meer plek inneemt van het hoofd, het pure cognitieve.

Sandra Dolk

 1. Mijn grootste verlangen voor mezelf? Er zijn twee boeken in wording die ik in de loop van dit jaar hoop te kunnen delen met de wereld. ❤️
 2. Mijn wens voor alle Changers is: “jij bent de enige die jouw Dromen waar kan maken.” 🍀
 3. Mijn wens voor de wereld is. 🙏

Desirée van Nieuwenhoven

 1. Mijn grootste verlangen voor mezelf in 2023 is dat ik nog meer in mijn kracht ga staan en kansen ga creëren om mensen die net als ik een stilgeboren kindje hebben kan en mag gaan helpen zodat zij vanuit hun liefde en kracht kunnen gaan leven. Dat het taboe rondom Stilgeboorte verder wordt aangepakt en wordt getransformeerd naar geluk, kracht en liefde. Dat lotgenoten met een glimlach kunnen denken aan hun overgegane zieltje en dat ze hun aanwezigheid kunnen voelen.
 2. Mijn wens voor alle Changers is dat zij vanuit hartsverbinding die dingen gaan doen waardoor zij het verschil maken en licht, liefde en kracht brengen ieder op hun eigen specialisme. Dan wordt de wereld mooier, liefdevoller en vreugdevoller.
 3. Dat het taboe dat rust op stilgeboorte wereldwijd aangepakt wordt zodat het stilverdriet verdwijnt, lotgenoten in hun kracht gaan staan en vanuit liefde voor hun stilgeboren kindje hun leven vol overgave gaan leven met een glimlach op hun gezicht omdat ze dankbaar zijn.

Monique Enhus

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren