Vedisch astroloog Jan De Wever wil alle pijn en lijden verlichten

 

“Nu we uit het tijdperk van lijden komen (kali yuga) is er geen nood meer voor menselijk lijden zoals voorheen”, herhaalt  Jan De Wever regelmatig tijdens het interview. Het levensverhaal van deze vedische astroloog, healer en spiritueel leraar  inspireert en raakt. Zijn spirituele zoektocht begon al op zijn 20ste levensjaar. Die journey bracht hem op vele krachtplekken over de hele wereld maar India voelde als thuiskomen. Hij vloog er verschillende keren naar toe voor spirituele verdieping. Hij heeft het over de prachtige Indische wijsheid, tradities, cultuur, zijn  goeroe’s (leraars) die hij er had en zoveel meer.  Diepe karmische lagen werden aangepakt en helemaal gezuiverd kwam hij terug. Hij stopte  met zijn vroegere job en werkte een prachtig aanbod uit waarmee hij het menselijk lijden wilt oplossen, dit zowel op financieel, emotioneel en fysiek en relationeel vlak.
Je hoeft niet meer te lijden onder een carrière die je niet vervult, financiële problemen, abusive relaties, geestelijke en lichamelijke ziekten, de tijd van lijden is voorbij.

“Ik gebruik Vedische Astrologie, om te genezen, je in te wijden in je hoogste lotsbestemming, en je problemen op te lossen in combinatie met edelstenen, mantra’s, pooja’s, yantra’s, energie overdracht en Vedische rituelen.

Trek 45 minuten tijd uit en beluister de video helemaal en voel wat je raakt.

Wil je méér weten over deze bijzondere man, vedische astrologie en wat het kan betekenen voor jou, neem dan een kijkje op zijn website. Binnenkort stelt hij zich ook voor in de CHANGERS-Gids

 

Het pad van spirituele ontwikkeling stopt nooit

Jan De Wever

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren