Tine De Valck: “Voeten vertellen mij de betekenis van klachten en ongemakken”

Tine De Valck brengt ons in het hier door op een actieve manier te gaan zitten met bewuste aandacht aan onze voeten. Er ontstaat meer ruimte waardoor we dieper kunnen ademhalen. Helemaal gegrond en gecenterd zijn we klaar voor het interview. Tine is bezielster van Hikimo waarmee ze haar wijsheid wil overdragen aan gezondheidstherapeuten en coaches. Holistische voettherapie is haar stokpaardje, ze doet zelf nog consultaties en  leidt gelijkgestemden op, ook is ze auteur van het boek  ‘In 10 stappen ontdekken wat je voeten willen vertellen.”

Haar eigen bekkeninstabiliteit waardoor ze zogezegd niet meer zwanger kon worden ligt aan de basis van Tine’s missie. Ze ging op zoek naar andere opinies en ontdekte een wereld die ze niet kende, een holistische kijk op het lichaam en gezondheid. Het boeide haar alsmaar meer, werd alsmaar nieuwsgieriger hoe het lichaam in elkaar zit, door wat het allemaal beïnvloed kan worden. Tine werd probleemloos moeder van haar derde kind. Tien jaar geleden sprong ze en werd full time onderneemster. Ze bouwde intussen een trouw klantenbestand op, ziet vaak drie generaties passeren.

De grootste evolutie in die tien jaar ziet ze bij jonge kinderen. Platvoeten vindt ze een verschrikkelijk woord, ze noemt het voetbogen, kinderen hebben die niet meer. Hierdoor zijn ze niet geaard. Het valt haar op dit vooral bij sensitieve kinderen zo is. Bovenstaande is maar een greep uit het volledige levensverhaal van Tine De Valck. Je wordt ongelooflijk geïnspireerd!

Bovenstaande is slechts een voorsmaakje van het volledige video interview met Tine De Valck.

Kijk zeker het hele interview uit, je wordt ongelooflijk geïnspireerd! Tine is één van de 25 CHANGERS uit de CHANGE-Stories. Wekelijks wordt er een nieuwe  ‘CHANGE-Story’ gepubliceerd.

Wil je nog méér lezen over Tine?  Kijk dan in de  CHANGERS-Gids en naar alle interviews met haar.

 

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

 

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren