Fabina van Halteren: “Ont-wikkelen is de rode draad in mijn leven”

Maak kennis met balansbegeleidster Fabina Van Halteren. Ze volgde tal van opleidingen, kent alles van het lichaam, gezondheid en welzijn. Haar massages past ze aan de lichaamstaal aan van diegene die op haar tafel ligt. In 2018 vertegenwoordigde ze ons land op het wereldkampioenschap massage in Kopenhagen. Een unieke kans om haar kennis te verruimen in brede zin vond ze. Onlangs was ze het enige vrouwelijke jurylid op het wereldkampioenschap massage dat plaats vond in Kreta. Ze realiseerde haar eigen R-Seven® formule bestaande uit 7 elementen die beginnen met een “R”. Onlangs lanceerde ze de Alternative Lifestyle Academy. Haar droom is dat deze gloednieuwe Academie na haar dood zeker blijft bestaan.

 

Ik voel dat ik meer aan de wereld te bieden heb en daarom ga ik op zoek.

Sinds 2009 is Fabina van Halteren bezig met de ontwikkeling naar bewust worden wie ze is en wilt zijn. Haar persoonlijke ervaringen en feedback van haar klanten zijn de basis ervan. In dat zelfde jaar ontdekte ze tijdens de eerste van vele opleiding dat leren voelen een grote passie is. Dat zintuig blijft zich maar ontwikkelen door de gave van gouden handen waarmee ze masseert. Fabina was een ongewenst kind wat net als haar scheiding en ziekte enorm veel impact heeft gehad op haar ontwikkeling.

 

Luister naar jezelf en GA! Hoe meer je geconnecteerd bent met jezelf hoe bewuster je wordt, hoe steviger je met beide voeten op de grond staat, hoe bewuster je ‘weet’. Be fabulous.

Bovenstaande is slechts een voorsmaakje van het volledige interview met Fabina van Halteren. Bekijk het helemaal uit want je wordt ongelooflijk geïnspireerd! Fabina neemt geen blad voor de mond als ze het heeft over haar bijzonder traumatische kindertijd, haar Change-momenten, de mensen die veel impact hadden op de persoon die ze nu is en zoveel meer.

Fabina is één van de 25 CHANGERS uit de CHANGE-Stories. Wekelijks krijg je er een nieuwe te zien. Krijg je graag toegang tot alle 25 in één keer dan is dit aanbod nog geldig. Je bekijkt alles dan op jouw tempo, op het moment dat jou het beste uitkomt.

 

Fabina’s ultieme CHANGE-tip

  • Don’t follow the flow, be the flow
  • Be Fabulous and Shine

In de CHANGERS-Gids vind je alle details en contactgegevens. Kijk zeker ook naar onze eerdere interviews met deze balansbegeleidster.

 

 

 

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

 

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren