Els Lightness: “Ik wens dat iedereen gelukkig mag zijn”

Maak kennis met spiritueel leraar Els Lightness. Lightness staat voor Life is Goodness Happiness en Tenderness. Vanaf haar 20ste levensjaar is ze zich spiritueel aan het ontwikkelen. Ze begeleidt mensen op zoek naar zichzelf en hun missie. Ze noemt zichzelf een energetisch werker – voeler – weter.

Vooraf het  interview worden we getrakteerd op een prachtige meditatie op de typische Els-manier. Luister, ontvang en ervaar wat de meditatie met je doet.

Helemaal zen legt Els uit wat ze als energetisch weter en voeler doet. Ze heeft het over de vele CHANGE-momenten in haar leven en de personen die impact hadden op haar ontwikkeling zoal professor Hendrikx én de wereldberoemde Marie Diamond met wie volgende week een dubbelinterview staat gepland.

Het is ieders geboorterecht om gelukkig te zijn

hoorde Els ooit van een leraar en vergeet dit nooit. Op de vraag of iemand nog gelukkig zijn na de dood van een geliefde antwoordt Els vanuit haar eigen ervaring. Door de dood van haar dochtertje Amaryliss startte haar belangrijkste reis ooit, de reis naar haarzelf. Hoeveel pijn en verdriet zo ook had, ze leerde de dood te aanvaarden. Ze ontdekte een zachtere, mildere en zelfs gelukkiger Els. Ze leerde wat mededogen betekende, naar jezelf en naar een ander.

 

Kijk en luister zeker naar de volledige CHANGE-Story van Els Lightness. Het is een verhaal vol met tips en inspiratie die je zo kan toepassen.

Bovenstaande tekst is slechts een voorsmaakje van het volledige interview met deze bijzondere vrouw. Bekijk het helemaal want je wordt ongelooflijk geïnspireerd! Els is één van de 25 CHANGERS uit de CHANGE-Stories.

Kijk zeker ook naar de eerdere interviews met deze spiritueel lerares.

 

 

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

 

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

 

 

 

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren