Dit waardevolle boek over herstel na ziekte van Veronika Rutten kan jij winnen

Veronika Rutten is naast Auteur van het boek 'In 10 stappen naar Herstel' ook Herstel-GIDS en Pad-vinder voor “Soulpreneurs" die willen groeien na tegenspoed.

  1. De volledige titel van mijn boek is “In 10 stappen vertrouwen na ziekte – geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst”. Ik vind dat aan het herstel  van een ingrijpende gebeurtenis meer aandacht besteed mag worden.
  2. Ikzelf kreeg in 2002 de diagnose ‘kanker’. Door mijn medische achtergrond als verpleegkundige wist ik wat mij te wachten stond, maar ik wist niet hoe het is om ziek te zijn. Hoe zwaar het is voor je gezin, hoe eenzaam en confronterend herstel kon zijn.
  3. Dat was mijn motivatie om het boek te schrijven, om met de lezer de diverse stappen te doorlopen die nodig zijn om weer grip te krijgen op het leven en de toekomst. Tijdens mijn herstelperiode ging ik op onderzoek naar de “zin van ziek-zijn” , een heel belangrijke vraag, die ik voor mezelf beantwoord moest hebben.
  4. Het allerbelangrijkste is de acceptatie van wat is, en tevens ook het aller moeilijkste.  Accepteren dat jou dit is overkomen. Accepteren dat dingen anders moeten, dat het leven anders zal zijn.. maar ook, dat ziekte je iets te vertellen heeft,  je een kans krijgt om iets te veranderen. Kortom,  het is een proces dat start in de herstelfase die zeker niet te  onderschatten is.
  5. Ik ben  Oostenrijkse,  63 jaar,  woonde 32 in Nederland en bijna 3 jaar in België. Ik profileer mij als ondernemende Health-Coach met focus op herstel,  niet alleen van ziekte maar van alle  uitdagingen in het leven. Een intuïtieve verbinder, netwerker, CHANGER, die van ondernemen houdt.
  6. Mijn missie is mijn kennis en ervaring te delen als professional en als ervaringsdeskundige – want ik geloof, dat ziekte een wake up call is, – dat alles wat ons overkomt in ons leven kansen biedt, – om te leren, – om te groeien en om weer terug te komen op ons levenspad.  Maar ik vind het ook heel belangrijk dat andere ervaringsdeskundigen (ik noem ze missie-ondernemers) een kans krijgen, zichtbaar worden, een podium krijgen om hun kennis te delen. Samen sterk!
  7. Voor mij is een CHANGER iemand die zijn missie en ervaring wil delen, een positieve bijdrage wil leveren, handvaten wil geven om de wereld een stukje mooier te maken voor de medemens. Motiveren, inspireren en verbinden.
  8. Angst voor ziekte, betekent ook angst voor het leven, angst voor de dood. Stel je de vraag, durf jij echt te leven? Heb jij plezier in het leven? Doe jij wat je leuk vindt? Mijn advies is focussen  op de positieve dingen van het leven,  dankbaar zijn voor de dingen die er wel zijn.
  9. Mijn tips: Neem op tijd rust, slaap voldoende, doe aan lichaamsbeweging die bij je past, breng tijd door in de natuur, eet gezonde voeding, zorg voor goede relaties met anderen maar ook met jezelf. Al deze dingen verhogen je immuunsysteem, wat weer resulteert dat je minder vatbaar bent voor ziektes zoals Covid-19.
  10. Er is een mooie actie voor We are the CHANGE die bestaat uit 2 dingen.   Als je het boek bestelt, ontvang je een tweede boek gratis om iemand cadeau te geven!! Geldig tot 24-12-2020 www.veronikarutten.com/in-10-stapp   Boekaanbieding voor WE ARE THE CHANGE lezers. En dan last but not least kan je het boek winnen als je antwoordt op deze vraag : WAAROM SCHREEF VERONIKA RUTTEN DIT BOEK? Gewoon antwoorden via de contactpagina met de vermelding ‘Wedstrijd’. Veronika zal uit de antwoorden een winnaar kiezen.

Meer vernemen over Veronika op www.veronikarutten.com

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren