Win het gloednieuwe boek van dit unieke schrijverskoppel

Belgisch-Nederland schrijverskoppel maakt het eerste vaccin! Geniet van het duo-interview en voel de liefde tussen hen. De titel van hun gloednieuwe boek is dan ook zeer toepasselijk 'Het liefdesvaccin'.

De wereldwijde wedstrijd tussen de farmacie-giganten om als eerste een vaccin te ontwikkelen tegen Covid-19, is gewonnen door een Belgisch-Nederlands schrijverskoppel. Schrijver Geert Kimpen, onder meer bekend van De Kabbalist, en Michelle Shanti, bekend van Godin op Hoge Hakken maken als eerste hun vaccin, het liefdesvaccin genoemd, beschikbaar voor ieder die wil.
Hoe halen twee schrijvers het in hun hoofd, zonder enige medische achtergrond, een vaccin te kunnen ontwikkelen?

Geert: Wij hebben een andere weg gevolgd dan de farmaceutische industrie. Zij gingen op zoek via de nieuwste technologie en maken experimentele vaccins waarvan niemand weet wat hun uitwerking zal zijn op middellange of lange termijn. Wij gingen net op zoek in de geschiedenis, in eeuwenoude recepten, om ons vaccin te brouwen.
Michelle: Ons eigen lichaam is de meest gesofisticeerde ‘machine’ ter wereld. De traditionele vaccins doen niets anders dan het lichaam activeren, door een prikje met gif toe te dienen, aan de slag te gaan en zelf antistoffen te creëren. Het lichaam is het wonder, niet het vaccin. Maar de lichamen en geesten van mensen zijn het afgelopen jaar bang en kwetsbaar gemaakt. Het angstvirus is wellicht groter dan het coronavirus. En die angst leidde tot onderling wantrouwen, tot verwijdering, tot de verharding van de maatschappij.
Geert: Ook wij hebben die ontwikkeling doorgemaakt. De eerste maanden was ik doodsbang en sloot me op in mijn eigen huis. Ik durfde Michelle en mijn dochter niet meer te zien. Ik vereenzaamde en werd onverdraagzamer. Michelle’s en mijn standpunten kwamen tegenover elkaar te staan. De tweedeling in de maatschappij liep als een breuklijn door onze relatie.
Hoe kwam dan de ommezwaai?
Michelle: Toen ik op een dag op bezoek ging bij Geert en weer op enkele meters afstand bleven, en de stoelen en glazen die ik aanraakte, meteen daarna desinfecteerden, dacht ik; dit is te absurd. Ik vroeg: “Mag ik je aanraken?” Geert keek me ontwapenend aan. Toen we elkaar omhelsden, viel de muur tussen ons.
Geert: We ervoeren de kracht van liefde en toen ontstond het idee voor ons Liefdesvaccin. We gingen gezamenlijk op zoek naar hoe we ons immuniteitssysteem kunnen versterken. Meer dan 90 % van de mensen heeft een lichaam dat perfect in staat is, zonder kleerscheuren, het virus te overwinnen. Er is slechts een absolute minderheid voor wie het virus zeer ernstige, of soms dodelijke, effecten heeft. Onze oplossing is heel eenvoudig; we moeten ons er op richten om die 90 % sterker te maken, krachtiger, gelukkiger, liefdevoller. Dat is de beste bescherming tegen het virus.
Michelle: De hele wereld wordt stil gelegd voor een ziekte die voor de meerderheid van de mensen ongevaarlijk is. Natuurlijk moeten we de zwakkeren en kwetsbaren beschermen. Maar minstens zo effectief is het om de anderen weerbaarder te maken. Uit de angst te komen, te verbinden, te leven, onze eigen autonomie op te nemen.
Geert: In Het Liefdesvaccin reiken wij de middelen aan die al eeuwenlang bewezen hebben dat ze effectief leiden tot krachtige, gezonde en liefdevolle mensen met een goed werkend immuniteitssysteem. Daarom is deze crisis net een kans, tot een enorme gezondheidsboost voor de wereldbevolking. Ik ben zelf het beste voorbeeld hiervan. Tot voor de crisis viel ik 100 % in de doelgroep; een 55 jarige man met overgewicht, die te veel at, dronk en rookte en niet bewoog. Ik heb mijn leven radicaal omgegooid en ik voel me beter dan ooit. En belangrijker nog; mijn angst is als sneeuw voor de zon verdwenen.
Michelle: Ook liefde en seksualiteit zijn essentieel om niet alleen ons fysiek maar ook ons lichtlichaam te versterken. Ik bestudeer en beoefen al meer dan twintig jaar de Egyptische tantra, de Alchemie van Horus, meditatie, om mijn lichtlichaam te doen gloeien. In ons Liefdesvaccin delen wij die eeuwenoude kennis. Liefde is het antwoord op angst. Liefde voor jezelf. Liefde voor je dierbaren. En liefde voor de mensheid en de wereld.
Het Liefdesvaccin is overal verkrijgbaar. Het kent alleen maar liefdevolle bijwerkingen. Wilt u Het Liefdesvaccin met een persoonlijke boodschap van Geert en Michelle ontvangen, bestel het dan via www.geertkimpen.com.
Wedstrijdvraag van de week
Hoe heet de vrouw Geert Kimpen? 
Mail het antwoord naar gina@wearethechange.be.
Je hebt 1 week de tijd, tot het volgende boek in de kijker staat.
Veel succes!

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren