Kerst bij Sara Borremans

Sara Borremans maakt technologie toegankelijker en helpt mensen er veel meer uit te halen. Ze is mama van 2 kids en heeft een passie voor Japan. We leggen Sara onze kerstvragen voor. Ze is founder van Digital Sherpa.

 

Wat betekent Kerst voor jou?

Kerst was een mooi moment van samenzijn dat helaas verwaterde door de scheiding van mijn ouders. Toen mijn schoonmoeder weduwe werd pikten we dat terug op en maakten er iets moois van  voor de kids. Tot 2015 was dat een avond met de mama’s, mijn zus en onze kroost. Sinds de tweede scheiding van mijn papa in 2016 werd het opnieuw full house want mijn vader was weer van de partij. Kerst is voor mij is een warm thuis gevoel en lang koken:)

Wat ga je doen?

We blijven thuis, onze traditie bewaren en zelf koken. Om de drukte in de winkels te vermijden bestellen we een box met de ingrediënten.  Dus elk familielid kookt op zichzelf maar bij het aperitief doen we een zoomcall. Ook de kerstcadeautjes kopen we lokaal.

 

 

Je mag heel wat mensen van alles wensen, wat geef je aan wie?

Voor mijzelf : Een deugddoende avond en week. Eindelijk een rustpuntje na een drukke periode

Voor mijn familie :  Dat we toch creatieve manieren vinden om er in veiligheid een onvergetelijke avond van te maken (omdat het zo leuk was)

Voor de wereld :  Dat het een moment kan zijn waarop veel mensen waarde beginnen zien en daarnaar te leven

Aan andere CHANGERS :  Dat ze die avond nog wat extra inspiratie opdoen om effectief het verschil te maken voor nog meer mensen

Wil je nog iets toevoegen?

 

Dat iedereen die geen abonnement heeft op zoom of dergelijke moet weten dat er ook Jitsi bestaat. Een dienst om mekaar online te ontmoeten/vergaderen en waar je als organisator een digitale zaal kan aanmaken. De anderen hebben enkel het (web)adres nodig, ze moeten niks installeren. Zo kan je die avond ook veilig anderen ontmoeten.
Je kan de link ook op je FB-profiel plaatsen en zo mss nieuwe mensen leren kennen?

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren