Barbele Kindt: “Wat is er nog waar? Wat mag je nog geloven”?

CHANGE-partner Barbele Kindt zet aan tot reflectie

Zij verwoordt in deze video  op haar manier de reden van het bestaan van dit platform We are the CHANGE. Van bij de lancering is het onze bedoeling om andere informatie te verspreiden.  Informatie met een andere kijk op de actualiteit, informatie die mensen in hun kracht zet in plaats van angstig maakt.  Bewust maken dat leven in het het hier en nu zo waardevol is.

Wat  is actualiteit en wie bepaalt dat?

Deze vraag houdt mij intens bezig sinds dat Corona zijn opmars deed. Is het écht nodig om dagelijks de focus te leggen op het negatieve? Er is ongetwijfeld eenzelfde portie positief nieuws te rapen. Zoals Barbele zich ook afvraagt in haar video: “Wat is waar? Wat is waarheid?

Barbele’s stelling is duidelijk:  Nieuws is niet objectief. In plaats van objectiviteit is er propaganda en manipulatie in functie van bepaalde agenda’s en belangen.

Kijk zeker de hele video uit, het zet aan tot reflectie. Deel gerust je commentaar hieronder of in de FB-groep waar reacties en commentaar verbinding creëren.

Together we change this world. Een afgeleide met knipoog naar onze andere kijk op actualiteit

Together, we change the word

Meer over Barbele Kindt en haar mooie missie vind je in de CHANGERS-Gids.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren