Hoe de crisis mijn redding werd

Van de bijstand naar een bloeiend bedrijf

Daar zat ik dan: op de bank volledig in de kramp

Eind April 2020 zakte mij de moed in de schoenen, ik wist niet meer hoe het verder moest.  

👉 praktijk en Sirius Mysterieschool gesloten

👉 € 1000 overbruggings bijstand per maand als alleenstaande moeder

👉 zakelijke kosten die bleven doorlopen

👉 steeds hoger oplopende schulden

👉 geen vooruitzicht op korte termijn verbetering

Dit heeft precies 1 dag geduurd, tot ik een heel belangrijk inzicht kreeg:

Ondernemers zijn creatief en inventief 

Ik moest andere dingen gaan doen en de dingen anders gaan doen

In tijden van crisis, als de grond onder je voeten wordt weggeslagen en je het gevoel hebt geen kant meer op te kunnen, dan weet je dat er nog maar één weg is: de weg omhoog. Om uit een benarde situatie te komen en naar een nieuwe, betere toekomst te bewegen, moet je andere dingen doen en de dingen anders gaan doen. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. 

Nu het niet langer mogelijk was om cliënten in de praktijk te ontvangen en een lesruimte te huren, besloot ik om te focussen op het online opzetten van de Sirius Mysterieschool. Zo konden mensen in hun eigen tijd en tempo de opleiding volgen, waar en wanneer ze dat wilden. Om mijn plannen snel te kunnen realiseren, want haast was geboden, moest ik investeren. Daar was geld voor nodig en dat had ik niet. 

Ik voelde in elke vezel van mijn lijf: dit is wat ik te doen heb

Dus zocht ik een oplossing. Toen ik een bijzonder iemand om een lening vroeg was het antwoord: “natuurlijk! Ik geloof in jou!” Als ik dit nu schrijf word ik er opnieuw emotioneel van. Geloven in jezelf en jouw eigen Kracht is de basis voor het realiseren of slagen van eender welk project of idee. En als je dan ook nog gezegend bent met zo’n prachtige backup, dan krijg je vleugels. 

En ik ben dankbaar dat ik om hulp heb gevraagd toen ik het even zelf niet kon. Want zonder deze hulp had ik nooit mijn droombedrijf kunnen manifesteren en waren mijn praktijk en de Sirius Mysterieschool en daarmee mijn grote droom, een stille, langzame dood gestorven. 

The Universe has your back

Deze uitdrukking heb je vast wel eens gehoord en ze berust op waarheid. De dag nadat ik de investering deed, werd ik gebeld door een grote fabrieksdirecteur die in relatietherapie wilde omdat zijn huwelijk in zwaar weer verkeerde. De daaropvolgende week werd ik door een ondernemerskoppel benaderd met dezelfde hulpvraag. In één week tijd had ik mijn volledige investering terug verdiend. Dat is hoe het universum jou laat zien: als jij één stap zet, dan sturen wij jou de mensen en de middelen die je helpen jouw droom te realiseren.  

Binnen 5 maanden sloot ik mijn praktijk definitief om 2 maanden later de deuren van de Sirius Mysterieschool online te openen. In no time was de 1e studenten groep een feit. En nee, ik had geen website, geen FB pagina en geen advertenties hiervoor gedraaid. Puur op eigen kracht en energie, met hard werken en doorzettingsvermogen had ik van mijn grote passie in korte tijd een bloeiend bedrijf gemaakt en was ik uit de bijstand, schuldenvrij, vol zelfvertrouwen én intens gelukkig. 

Groot dromen

Ik nodig je uit om groot te dromen. Nee ik heb het niet cadeau gekregen. Ik heb kansen gecreëerd en gegrepen. En dat doe ik nog steeds. Vanuit afstemming voelen wat de volgende stap mag zijn in de realisatie van mijn droom: een internationale Mysterieschool in of vlakbij Rennes le Chateau in Zuid Frankrijk. Op een bijzondere plek met een hoge, zuivere energie waar mensen komen om te helen, op te laden en Inwijdingen & opleidingen te volgen in het werken met de Ankh, de Zielencode, de Oud Egyptische Heelmethoden en het Beziel(en)d Ondernemerschap. 

Elke crisis is een kans

Een kans om jouw Zielsmissie te ontdekken én te realiseren. Moed, lef en durf te tonen om te gaan voor datgene dat jij hier te doen hebt. Heb je jouw Zielsmissie nog niet helder of weet je niet welke stap jij nu kunt zetten? Meld je dan aan voor de retreat Journey into the Heart, dat is waar jouw Reis begint: in je hart. Jouw Zielsmissie bedenk je niet van achter je bureau, die voel je, die leeft in jou en wacht geduldig om te worden ont-dekt. 

Maar al te vaak zie ik dat mensen hun hart openstellen voor de ander en zichzelf op de laatste plaats zetten. Zichzelf bewust wegcijferen en blijven zorgen voor de ander ook wanneer ze oververmoeid zijn of zelfs ernstig ziek. Zo houd je de poort van je Hart, de toegang tot je Ziel, voor je-Zelf gesloten. En kun je onmogelijk jouw Zielsmissie leven.   

Wat ga je ervaren?

Tijdens de retreat neem ik je samen met een fantastisch spiritueel team mee op Reis. Je leert je afstemmen op de Heilige Ruimte van je Hart en luisteren naar de Stem van je Ziel. Daardoor kun je je vanuit Onvoorwaardelijke Liefde veilig en volledig verbinden met jouw  Zielsmissie. Samen met een prachtige groep gelijkgestemden, creëer je ruimte om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. In verbinding te gaan met je Essentie en je Hart te openen voor je-Zelf en voor Tovervloed.   

Kijk voor info en tickets op: https://siriusmysterieschool.nl/retreat

Je bent meer dan van harte welkom!

Hartegroet,
Irene

Author: IrenevandenOever-1

Mijn naam is Irene van den Oever, ik ben spiritueel leraar en bezieler van de Sirius Mysterieschool waarin ik Inwijdingen geef in het werken met de Ankh, het Zielenbewustzijn & de Oud Egyptische Heelmethoden. Door het werken met de door mij ontwikkelde Zielencode, ontdek je jouw Zielsmissie en leer je hoe je deze kunt realiseren. Als Mentor voor Beziel(en)d Ondernemen leer ik je hoe je een bloeiende praktijk opbouwt en moeiteloos laat groeien, in elke fase van jouw ondernemerschap: van starter tot doorgewinterde coach/healer of therapeut. Download hier de brochure van deze prachtige Inwijding: https://www.siriusmysterieschool.nl/opleiding

Commentaren