Eindejaarsvraagjes aan Sara Borremans

Sara Borremans is gepassioneerd door Japans meditatief inktschilderen, is mama van 2 kids. Met haar bedrijd Kanli helpt ze digitale en mentale hindernissen wegwerken die voldoening en werkgeluk in de weg staan van ondernemers.

Hoe was 2020 voor jou? Hoogte en dieptepunt(en)?

Ik vind het lastig om daar iets over te zeggen. Het was  een bijzonder jaar voor iedereen.
Zelf ben ik geconfronteerd met de plotse dood van een schoolvriendin. Onze dochters zaten samen in 3de middelbaar in dezelfde klas. Bij zoiets verbleekt alles. Toen een paar maanden later een vriendin haar dochter  probeerde zelfmoord te plegen kreeg ik de neiging om te roepen: ”Zien jullie dit niet”? Er heeft nog nooit iemand  het leven overleefd. Sterven we niet sterven aan het een dan staat er wel een andere doodsoorzaak klaar. Eén ding is zeker, gaan zullen we!

Hoogtepunten zijn dat ik mijn zaak overeind heb kunnen houden en dat mijn dochter zo zelfstandig is dat ze via de examencommissie haar middelbaar afmaakt.

Mijn belangrijkste inzicht?

Herbevestiging. Het is NU. We zullen het leven niet overleven. Er is veel méér mogelijk dan we ooit hadden gedacht. Als dat in de ene richting kan, kan dat ook in de andere.

 

 

Ga je volgend jaar iets veranderen in je persoonlijk leven? Wat?

Meer inzetten op plaatsonafhankelijk werken en aandacht aan de verbouwingen aan ons huis

Wil je iets bijdragen aan de wereld? Wat?

Happiness at work

Wat is een CHANGER voor jou?

 

Iemand die breder helpt kijken en tot verandering inspireert

 

Welk boek wil je absoluut lezen of schrijven in 2021?

Misschien eerder boeken herlezen. Ik vind het boeiend dat sommige boeken steek blijven houden of juist extra waarde krijgen. Bijvoorbeeld  Streetwize’van  Arnout Raskin en Gigantisme van Geert Noels. CHANGERS raad ik dergelijke boeken aan. Het is voedend om niet alleen in de spirituele boeken te blijven hangen.

Ga op zoek naar manieren om  het  positieve en spirituele, dat voor sommigen soms wollig overkomt,  te vertalen naar realiteit.

 

Nog iets dat je graag kwijt wilt?

Thanks voor het initiatief!

 

Meer over Sara op www.kanli.be en www.saraborremans.be

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren