De allereerste wensen op deze 1ste dag van 2021 zijn van Veronika Rutten.

De mooie kaart die Sharon Kamp tekende voor Veronika Rutten bevat alles wat ook wij jou toewensen in dit nieuwe jaar.

Hoe was 2020 voor jou? Hoogte en dieptepunt(en)?

2020  startte mooi met heel veel leuke events in mijn agenda die allemaal niet door konden gaan!

Maar ik geloof, dat niets voor niets is, dat in alles een les verborgen zit. Je krijgt wat je aan kan! Daarom praat ik niet over dieptepunten, maar juist in te leren lessen. En die waren er genoeg dit jaar.

Wat was je belangrijkste inzicht?

Accepteren wat er is. Omarmen van de nieuwe mogelijkheden zoals online-ontmoeten, online-netwerken, online-vergaderen. Ineens is er meer tijd over omdat je minder of niet kon reizen. En het is ook leuk zo.

Ga je dit jaar iets veranderen in je persoonlijk leven? Wat?

Het online werken bevalt mij zeer goed dus dat ga ik zeker niet veranderen, ik ga het zelfs nog  uitbreiden. Mij nog meer inzetten om het herstel en groei na tegenslagen onder de aandacht te plaatsen.

Wil je iets bijdragen aan de wereld? Wat?

Jazeker. In eerste instantie wil ik mijn kennis en ervaring teruggeven. Want dat is ook mijn motivatie waarom ik dit doe. Zeker ook andere ‘missie-ondernemers’ wil ik  hiermee helpen.

Wat is een CHANGER voor jou?

Voor mij is een CHANGER iemand die zijn/haar missie en ervaring wil delen.  Een positieve bijdrage wil leveren, handvaten wil geven om zo de wereld een stukje mooier te maken voor de medemens. Motiveren, inspireren en verbinden.

Welk boek wil je absoluut lezen of schrijven in 2021?

Lezen: Metahuman van Deepak Chopra – Unleashing your infinite potential

Schrijven: Ja ik wil zeker een 2de boek schrijven! Over missie ondernemen – hoe je met je ervaringen anderen weer kunt helpen…

Nog iets dat je graag kwijt wilt?

Ik denk dat wij één ding hebben geleerd dit jaar, namelijk dat je samen sterker bent. Ik denk  dat samenwerken nog   belangrijker wordt en zo elkaar helpen om verder te komen. Zoals wij het hier bij We Are The CHANGE al doen.

Ik wens iedereen een heel mooi en leerrijk 2021 met veel passie en liefde!

Meer over Veronika en haar missie vind je op haar website.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren