De maagd is terug is van Christine Pannebakker

Durf jij ontembaar te leven? Jeanne d’Arc maakte door haar acties een einde aan de honderdjarige oorlog. In een ijzeren korset van heiligheid. Ze streed voor haar vaderland. Destijds had ze de illusie dat het slagveld daar de juiste plek voor was. Nu is ze hier om jou blootvoets en onverschrokken terug te brengen naar je moederland. Ze kijkt de lezer recht in de ogen aan met een nieuwe boodschap. Claim al jouw eigenschappen. Leg de jury in je hoofd het zwijgen op. En leef jouw ontembare missie. Welk gebied ga jij veroveren? De maagd is terug. En ze kijkt naar jou. Christine Pannebakker is schrijver, journalist en columnist. Ze had rubrieken in onder andere Happinez en Margriet. Haar interview-series in De Standaard werden Meest Gelezen en Hoogst Gewaardeerd door de lezers. Ze zette zeven succesvolle boeken op haar naam waaronder de bestsellers Wie ben ik en Vrouwenpower. Haar roman De week wordt verfilmd.

Leefde je ooit onder een steen? Met je rug hoog opgetrokken. Hopend dat de storm voorbij zou trekken? Ik ook. Tot ik in een kathedraal in Reims zat en een stem hoorde. En ik wist: het is weer tijd voor mijn vurig vlammen. Ik had het vuur in mezelf gedoofd. Iets wat ik zoveel vrouwen had zien doen. En ik wist opeens: nu is het genoeg. Ik voelde de Jeanne d’Arc energie door mijn lijf stromen. Om weer fier te paard te zitten. Ontembaar de wereld in te gaan.

De kernboodschap van dit boek dat het tijd is voor jouw vurig vlammen.

Jeanne d’Arc claimde alle eigenschappen in zichzelf schaamteloos. De heilige. De halsstarrige. De hufter. De hoopvolle. We mogen alle eigenschappen in onszelf erkennen. Want dan kunnen we afrekenen met de dertienkoppige jury (ook die in ons hoofd), ons schild laten zakken.eXiga Publisher  12

Dit boek is voor iedereen die snakt naar onverschrokkenheid en bevrijding.

Het interview dat mijn leven veranderde is een interview met de geschiedenis van de legendarische journaliste Oriana Fallaci. Door haar ging ik journalistiek studeren.

Een CHANGER is voor mij iemand die het durft om grenzeloos gelukkig te zijn.

Mijn ultieme CHANGE-tip isl

Stap in het krachtveld van creatie. En alles is mogelijk.

X Christine

 

 

Wedstrijdvraag voor het boek te winnen is : Welk stuk in jezelf ga jij bevrijden?

 

Fotograaf: Petra van Vliet

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren