Anja Vandenbergh: “Projectmanagement is altijd zo serieus”

Lachfee Anja Vandenbergh timmert aan het bouwen van een brug tussen de serieuze wereld van projectmanagement en de  lachwereld. Met andere woorden wil ze graag het hoofd en hart met elkaar verbonden zien op de werkvloer. Op die manier ontstaat er een betere teamverbinding, méér positiviteit en wordt stress opmerkelijk gereduceerd. De sfeer op de werkvloer wordt totaal anders en er komen makkelijker oplossingen.

Haar missie is mensen aan het lachen brengen met lachyoga en aangepaste ademhalingsoefeningen . Verbinding maken met het innerlijke kind van volwassenen.

Een kind lacht 300 keer per dag, bij een volwassene is dat amper 15 keer per dag, en dat is dan nog het maximum.

Tijdens de lockdowns organiseerde ze 2 keer per dag lachmomenten van 10 minuten, de minimum tijd die nodig is om het volledige effect van het lachen te ervaren.

Ook deed ze lachwandelingen in het park van Kessel-Lo. Ze vertelt honderduit over de vele CHANGE-momenten in haar leven. Zo kreeg ze maar liefst 2 burnouts op haar weg. Ze zocht en vond een manier om uit die vicieuze cirkel te geraken. Bovenstaande is maar een greep uit het volledige levensverhaal van Anja Vandenbergh. Kijk zeker het hele interview uit, je wordt ongelooflijk geïnspireerd!!

Anja is één van de 25 CHANGERS uit de CHANGE-Stories. Wekelijks krijg je een nieuwe ‘CHANGE-Story’ te zien.

Meer over Anja’s missie met haar contactgegevens  vind je in de CHANGERS-Gids. Bekijk zeker ook alle interviews met haar.

 

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

 

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren