Irene van den Oever: Dit is de energie van de maand mei 2023

Mei 2023 is een bijzondere maand en dat ga je voelen!

De maand mei luidt een periode van grote veranderingen in. Nog meer hoor ik je zeggen? Ja!

Numerologisch gezien is mei 2023 een 12/3 maand. Een maand van zelfonderzoek en naar binnen keren ter voorbereiding op jouw wedergeboorte en jouw mooie, nieuwe plannen & projecten.

De numerologie vindt haar oorsprong in het Oude Egypte. Daar kende men aan  getallen bepaalde kwaliteiten, eigenschappen en energieën toe. Zo gaven de geboortegegevens bijvoorbeeld inzicht in het karakter en de persoonlijkheid. Deze Kennis werd, net als de astrologie die eveneens haar oorsprong in Egypte vindt, door vele observaties opgebouwd.

 

Pluto: macht & onmacht

We starten de maand met Pluto retrograde op 0 graden Waterman met als doel nog eens te onderzoeken wat je belemmert en blokkeert om jouw verantwoordelijkheid te nemen voor jouw droom, jouw missie. Waar geef jij je macht weg in plaats van zelf achter het stuur plaats te nemen?

Zeer intense Volle Maan: dood en wedergeboorte

Zonder modder geen lotus. De Volle Maan van 5 mei heeft vanwege de maansverduistering die dan optreedt, een impact van maar liefst 6 maanden. Zons- en maansverduisteringen symboliseren en initiëren belangrijke keerpunten in ons leven.

Dankzij de Nieuwe Maan/zonsverduistering in Ram van 20 april is de drang naar vernieuwing en verandering tot eind oktober 2023 duidelijk voelbaar. De Volle Maan/maansverduistering van 5 mei  nodigt dringend en dwingend uit om oude, belemmerende patronen los te laten zodat de noodzakelijke vernieuwing en verandering plaats kan vinden.

Jupiter: de grote gelukbrenger

Op 16 mei loopt Jupiter het praktische aardeteken Stier binnen. Daar zal hij een jaar lang verwijlen. Jupiter vergroot en versterkt alles dat hij aanraakt en waar hij mee in verbinding staat. In het praktische aardeteken Stier kun je het komende jaar in veelvoud oogsten wat je hebt gezaaid: zowel positief als negatief. Het resultaat is namelijk afhankelijk van je intentie en de tijd, liefde en aandacht die je aan jouw zaadjes hebt besteed.

 

De dans van Pluto & Uranus

De verbindingen die Pluto en Uranus maken, zorgen ervoor dat de energie van de Volle Maan de gehele maand mei steeds opnieuw wordt geactiveerd. En daarmee ook het daaraan verbonden thema van dood en wedergeboorte. Intense energie die je het gevoel geeft even geen controle te hebben en dat kan voor angst en onzekerheid zorgen.

Uranus is de planeet van de plotse veranderingen, van grote doorbraken. Hij is de rebel aan de hemel die een plots einde maakt aan datgene dat de mensheid en ook jou persoonlijk, niet langer dient. In Stier heeft dit te maken met alles waar je waarde aan hecht, dat wat voor jou waardevol is, je eigenwaarde, jouw persoonlijke waarden en ook geld, bezit, materie.

Uranus laat alleen datgene verdwijnen waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken. Zodat er ruimte komt voor iets nieuws, iets beters. Het is ook de planeet de van grote doorbraken, out of the box oplossingen en unieke inspiraties die tot grote vernieuwing leiden.

 

Rust, ruimte en verstilling

In een tijd van grote en elkaar snel opvolgende veranderingen, is het belangrijk om niet teveel in je hoofd te gaan zitten en daardoor de verbinding met jezelf te verliezen. En ik ga je daarbij helpen.

The Journey into the Heart is een 3 daags retreat waarin je samen met een prachtige groep gelijkgestemden, naar de Heilige ruimte van je Hart reist zodat je weer Thuiskomt bij jezelf. Belemmerende patronen en blokkades liefdevol loslaat zonder in de verhalen te gaan zitten. Verbinding maakt met wie jij in diepste Wezen Bent en vanuit de rust en stilte nieuwe deuren en mogelijkheden zich voor jou openen.

Je bent van harte welkom op 19, 20 en 21 mei in het Nederlandse Horn, in Midden Limburg.

Kijk voor alle info & tickets op: https://siriusmysterieschool.nl/retreat

Ik wens je een inspirerende maand mei en de moed om verandering te verwelkomen!

 

Hartegroet

Irene

 

Author: IrenevandenOever-1

Mijn naam is Irene van den Oever, ik ben spiritueel leraar en bezieler van de Sirius Mysterieschool waarin ik Inwijdingen geef in het werken met de Ankh, het Zielenbewustzijn & de Oud Egyptische Heelmethoden. Door het werken met de door mij ontwikkelde Zielencode, ontdek je jouw Zielsmissie en leer je hoe je deze kunt realiseren. Als Mentor voor Beziel(en)d Ondernemen leer ik je hoe je een bloeiende praktijk opbouwt en moeiteloos laat groeien, in elke fase van jouw ondernemerschap: van starter tot doorgewinterde coach/healer of therapeut. Download hier de brochure van deze prachtige Inwijding: https://www.siriusmysterieschool.nl/opleiding

Commentaren