Wat is jouw big WHY voor het schrijven van dit boek Katrijn?

Ik heb bijna alle fases van het vrouw-zijn doorlopen en nu mag de (oude!?) wijze vrouw op de voorgrond treden om haar persoonlijke en spirituele ervaringen en kennis uit dit leven en vorige levens te delen.

Wat is de  kernboodschap in je boek?

In elke vrouw schuilt een priesteres want het leven zelf is de inwijdingsweg die je helpt groeien in bewustzijn om je zielendoel te realiseren. Het boek wil inspireren om de priesteres en godin in jou te laten ontwaken.

Had je een belangrijk inzicht tijdens het schrijfproces?

Dat vele ervaringen uit mijn jeugd, professionele en spirituele leven(s) als puzzelstukjes ineen vallen en de vrouw creëren die ik nu ben.

Wie moet jouw boek absoluut lezen?

Iedereen die zoekt naar harmonie tussen hemel en aarde, tussen yin en yang, tussen de innerlijke god en godin, die de wijsheid van de ziel wil (her)ontdekken om in de wereld neer te zetten.

Wie is Katrijn Joris – Anu-M-Isis?

Moeder, priesteres, magiër, healer, empatisch, intuïtief, spontaan, relativerend, verbonden met de Grote Moeder en met de wereld in verandering.

Heb je een ultieme CHANGE-tip? En een quote?

CHANGE-tip : Luister naar je ziel en volg je intuïtie!

Quote:

Luister, kleine druppel, geef jezelf op zonder spijt en in ruil krijg je de oceaan.
Geef jezelf weg en in de grote zee zul je geborgen zijn.’
Rumi
Het boek dat jouw leven veranderde?

Nevelen van Avalon van Marion Bradley.

De wereldberoemde hervertelling van de legende van koning Arthur vanuit het standpunt van de vrouwen die hierin een zo grote rol vervulden. Ik las het meer dan vijfentwintig jaar geleden.

Het was de wake up call die de innerlijke godin, priesters en magiër liet ontwaken.

Wat is volgens jou de definitief van een CHANGER?

CHANGERS zijn mensen die hun kansen durven grijpen om het pad van hun ziel te volgen en onversaagd, intuïtief en verbonden met hun  innerlijke Bron hun zielendoel willen realiseren.

Wat is de wedstrijdvraag voor de 2 boeken die je weggeeft?

      Welke Egyptische godin vind je terug in mijn zielennaam?

Je kan 1 week lang mee meedingen door je antwoord te mailen naar gina@wearethechange.be. Volgende week vind je onderaan het artikel de naam van de winnaar.

Het boek ‘Inwijdingsweg van een Priesteres’ is te verkrijgen in de boekhandel. Een gesigneerd exemplaar mét persoonlijke opdracht is te bestellen en te koop je bij centrum@maancirkel.bewww.maancirkel.be.

DSC_7801.jpeg