2 boeken te winnen – My CHANGE for you

In My CHANGE beschrijft Gina De Groote haar zoektocht, haar belangrijkste ontmoetingen en haar totale engagement voor een idee geboren uit het hart. In 2014, net voor de vijfde verjaardag van CHANGE, verloor Gina haar echtgenoot, de bekende reclameman Wim Schamp. Aan hem, ‘mijn grootste spiegel’, wijdt ze een volledig hoofdstuk en is dit boek ook opgedragen.

.My CHANGE schreef ik voor de 5de verjaardag van het magazine CHANGE think positive. Het is een boek over je grote droom realiseren, je obstakels overwinnen, je ware zelf ontdekken.
.De kernboodschap is dat iedereen dromen heeft, en hoe groot of hoe klein die droom ook is, als je voelt wat ik destijds voelde bij de droom over mijn blad dan MOET je er gewoon van gaan. Een 1ste stap zetten en je bent vertrokken.
.Ik had verschillende inzichten tijdens het schrijfproces. Ik ben immers een paar maanden na de dood van mijn man beginnen schrijven. Achteraf besefte ik pas  dat het schrijfproces ook een rouwproces is geweest. Ik leerde dat schrijven helend werkt dus doe ik het nog steeds. Dagelijks zelfs.
.Wie mijn boek moet lezen? Iedereen die zich afvraagt wie ze écht zijn, waarom dingen gebeuren in hun leven, waarom steeds dezelfde mensen en dingen gebeuren en daarenboven een (grote) droom hebben waarvan ze denken dat ze er niet durven aan beginnen, dat ze het niet gaan kunnen.
.Wie ik écht ben in 10 kernwoorden?:  zacht, lief, luisterend, empatisch, warm hart, verbinder, andere kijk op alles, daarover informeren door experten/CHANGERS een podium te geven.
. Mijn ultieme CHANGE-tip is  Word wie je écht bent!
.Het boek dat mijn leven veranderde is Gesprek met God van Neal Walsh.
.Een CHANGER is voor mij iemand die bewust in het leven staat, vanuit het hart werkt-leeft-schrijft, die mensen in hun kracht zet, en daarmee een positieve bijdrage levert aan deze wereld in verandering.
.Ik geef graag 2 exemplaren weg van My CHANGE.
Dit is de wedstrijdvraag waarop je tot volgende week kan op antwoorden, mailen naar gina@wearethechange.be
Wie ben je écht? Wat zit er je nog in de weg om om je ware zelf te zijn?

Voor wie het boek niet zou winnen maar achteraf graag bestelt kan dat op www.ginadegroote.be en op  Home – My CHANGE vind je nog méér informatie over het boek.

 

De winnaar van het online traject van Christel Stevens is Fabienne Van Praag uit Deurne. @ Fabienne,  we sturen je nog een mailtje.

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren