Ter inspiratie deze mooie brief van Deniz Ebren

Iedereen heeft op dit moment een belangrijke rol in het leven. Ook al doe je niets, dan is dat jouw belangrijke rol.
Dank je wel strijder, voor jouw rol om jezelf te laten zien en dat je de intentie hebt om voor jezelf en de mensheid op te komen.
Dank je wel iedereen van de overheid die nu duidelijk laat zien dat dit niet de weg is van het hart en dat we toe zijn aan een nieuwe manier van leven zoals het echt bedoeld is en we onze eigen kracht terug leren nemen.
Dank je wel lieve jij, gevoelige ziel, die je machteloos voelt en emoties hebt/uit, omdat je diep voelt, om de mens geeft en niet tegen dit lijden, geweld en beperking kan.
Dank je wel jij die je mening durft te uiten, ook al ben ik het wel of niet met je eens. Door jou zie ik verschillende kanten, verschillende meningen, verschillende verhalen en zie ik mijn eigen schaduwen.
Dank je wel als je niets doet. Ook dat hebben we nodig voor neutraliteit en balans!
Dank je wel lichtwerker, als je mediteert op de nieuwe aarde en jouw licht en liefde blijft sturen. Dat je anderen helpt vanuit je hart, al is het met een glimlach of telefoontje.
Iedereen draagt nu op dit moment bij om de wereld te veranderen. Of het nu in het hokje goed of slecht is geplaatst, dit bestaat niet. Ik ben dankbaar!
Ik laat iedereen zijn. Ik kijk, observeer, leer en herinner mij dat liefde en licht verspreiden op mijn manier en mijn rol is om bij te dragen. En om cursussen te maken hoe we op universeel niveau vanuit ons hart en op een zuivere manier kunnen verbinden en leven.
Dit probeer ik zonder te oordelen over de situatie of een ander, maar wel voor mijzelf om te beoordelen wat juist is voor mij. Vanuit het groter plaatje is dit nodig, ben jij nodig, is iedereen nodig, is deze situatie nodig. Ook al ben ik het niet met alles eens. En mijn stem zal ik daarin af en toe laten horen.
Zelfs het beperken van vrijheid zie ik zoals het is, want je kunt hier nu gebruik van maken om naar binnen te keren. Om te leren, groeien, verbinden, frequentie te verhogen, of helemaal niet(s). Nog steeds kun je je rijk voelen van binnen met alles wat je wel hebt en wil en kan doen.
Ik herinner me, dat ik uiteindelijk niets weet, alleen innerlijk voel of innerlijke weet. En dat is goed, zodat ik bepaalde controle los kan laten en zelf kan creëren wat ik graag wil.
Thank you, for being you! En voor jouw bijdrage. All is good! We need this and we need you💖🙏🌟.
We zijn uiteindelijk met elkaar verbonden en indirect werken we allemaal samen.
Wanneer ik naar Dushi, mijn lieve fluffbeestje kijk, verdwijnt alles en voel ik onvoorwaardelijke liefde en geluk.
Voel jij ook dat je een bepaalde rol vervult?
Liefs,

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren