Bij CHANGE vindt je onderdak, ook letterlijk!

Co-worken met andere CHANGERS in het huis waar veranderaars en positiviteit elkaar ontmoeten. Heerlijk inspirerende en voedend.

Wat is er fijner dan om met gelijkgestemde zielen eenzelfde gebouw te delen, waar ieder zijn of haar projecten in optimale en aangename omstandigheden kan realiseren? CHANGE stelt zijn gebouw ter beschikking: voor consultaties, workshops en lezingen maar ook om te co-worken.

Het is een open huis waar makkelijk 10 mensen een mobiele of vaste kantoorplek kunnen vinden.Je vindt er hoekjes waar je rustig in je eentje kan werken en open ruimtes waar je met anderen inspirerend en verbindend  kan werken. Op 20 km van Brussel, en op 500 m van de autosnelweg, vanwaar het vlotjes rijden is van en naar Nederland.

Aangename ontvangstruimte, twee vergaderzalen, coachingruimtes, keuken en bar en terras met grote tuin ideaal voor openlucht activiteiten . Naast het gebouw is er een grasplein, toegankelijk voor openlucht activiteiten. Heerlijk is het labyrin te wandelen t om even tot rust en/of inzichten te komen

Parking, wifi, aangename energie en sfeer met bloemen, kaarslicht,achtergrond muziek en kunstwerken die raken. Yoga tijdens lunchpauze  waar je kan bij aansluiten.

The house of CHANGE, waar positiviteit en veranderaars elkaar ontmoeten.

Interesse?

Contacteer dan Gina De Groote op gina@mychange.be

https://www.thehouseofchangeinherent.be

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren