Rapster Coely weet wat het belang van zelfliefde is

Naar de buitenwereld toe probeerde de rapster één en ander te verbergen. “Ik zette een vrolijk gezicht op, maar had er geen idee van hoe ik mezelf op de eerste plaats kon zetten.” Coely zal die moeilijke periode nooit vergeten, gelukkig kon zij op de steun van heel wat mensen rekenen. Haar naaste omgeving deed er alles aan om haar wakker te schudden en over de toekomst na te denken. Zij kreeg in de eerste plaats heel wat liefde van haar familie, haar team en haar vrienden.

Meer dan ooit tevoren beseft de rapster dat zij in een constant gevecht met zichzelf zat. “Ik was niet altijd de ideale dochter, vriendin en beste vriend. Het jaar 2019 was voor Coely de grote ommekeer. “Het afgelopen jaar was het jaar van de genezing. Ik heb meer aandacht voor mezelf gehad en heb mezelf meer liefde gegeven. En weet je wat? Dat voelde goed. Ik heb dingen gedaan waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou doen.”Coely omarmt het leven weer, trouwde met haar man Ben en kocht een huis en werkt nu aan een tweede album dat wellicht binnenkort verschijnt.

Bron : showbizzsite 5 januari 2019

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren