Kabeljauwfilet met een crumble van hazelnoten en spekjes
Een heerlijk Frank Fol recept op het EKOMENU. Door de samenwerking met beiden kan je dit of andere recepten bestellen met een korting van 25%. De ingrediënten worden bij je thuis geleverd. Alle ingrediënten zijn biologisch. Zeker eens uitproberen! De bestellink vind je in het artikel.
Voedingswaarde: energie (kcal) 641 kcal/ vet 37 g, waarvan verzadigd 4 g/ koolhydraten 40 g, waarvan suikers 18 g/ vezels 11 g/ eiwitten 31 g/ zout 1.7 g
Frank Fol was eerder op bezoek in The house of CHANGE in Herent . Het werd een dusdanig boeiend gesprek dat het in twee delen werd uitgezonden. Het eerste deel ging over pioniers, in het tweede reflecteerden we over de evolutie van voeding in de laatste 20 jaar.
Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.