Het Leven draait om het vinden van evenwicht tussen wil en overgave. Daarom nodig ik jullie uit om bereid te zijn een kans te geven aan WAT IS.
KIES ervoor je over te geven aan de mogelijkheid dat het Leven weet wat het doet, dat niets willekeurig is, dat we bedoeld zijn om te zijn waar we zijn, zoals we zijn, om ons bijzondere karma dat we hebben uit te werken. In die DELIBERATE SURRENDER ligt onze PERSOONLIJKE VRIJHEID.

Hallo lieve medemensen,
Mijn volledige naam is Dr. Melinda Asztalos Karma Pema Khandro en ik speel net als jullie verschillende rollen in dit leven. Ik ben een waarheidszoeker, een wetenschapper, een spirituele leraar, een auteur, een persoon die begeleiding en verlichting biedt aan degenen die door haar doen en laten kunnen groeien, een vrouw, een katmama, een dochter, een zus, een yogi, maar eerst en vooral ben ik helder bewustzijn in menselijke vorm, net als jullie.

Ik heb altijd een grote belangstelling gehad om de zin van het Leven te begrijpen en was gefascineerd door de geheimen en de kracht van de lichaam-geest verbinding. Ik onderzocht mijn talenten in verschillende sporten en probeerde enkele jaren een competitief atleet te zijn. Ik werd ook een toegewijde yogi vanaf de prille leeftijd van 13 jaar, nadat ik me realiseerde dat de houdingen die ik als kind van nature gebruikte om me te troosten, behoorlijk geavanceerde yogaposes waren.
Gretig om onderzoek te doen naar menselijke beweging en de bijzonderheden van de connectie tussen lichaam en geest, behaalde ik twee masterdiploma’s en een doctoraat in Bewegingswetenschappen en Bewegingspsychologie aan de Universiteit Gent, nadat ik het concept van mindful movement had ontwikkeld als instrument om het bewustzijn van de verschillende componenten van het zelf te vergroten.
Tegelijkertijd had ik, vermoedelijk voortbouwend op een vorige incarnatie als christelijke kluizenaarsmonnik, het voorrecht om uitgebreide cursussen, initiaties en retraites te volgen bij de grootste Boeddhistische lama’s van onze tijd, waaronder Lama Ole, Maniwa Sherab Gyaltsen Rinpoche, de Shamarpa, de Karmapa en Zijne Heiligheid de Dalai Lama.

Ik werk vanuit een fundament van Wetenschap en Spiritualiteit samen, van mededogen en wijsheid onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik leer meditative stability en transcendent wisdom, aanwezigheid in het lichaam en bewustzijn van de geest, en een cruciale nieuwe benadering van het ego en de dood.

Met diepe dankbaarheid bied ik mijn creaties aan de wereld aan: het meest toegankelijke boek over het complexe onderwerp van bewustzijnsontwikkeling ’the CRACK’, de originele methode van bewustwording ’the 3M system’, en de CCY – Clear Consciousness Yurt – een unieke plek van zuivering en opladen waar wijsheid en liefde voor het zelf en elkaar groeien.