Christel Stevens: “Jezelf voeden doe je met zo veel meer dan eten!”

Voorsmaakje van de CHANGE-Stories van 20.02 tot 25.02 - Christel Stevens

Maak kennis met Christel Stevens. Christel is ingenieur in voeding, natuurdiëtiste, grondlegger van de 3-isOne methode waarmee ze zo veel mogelijk mensen wil helpen bij overgewicht en andere chronische gezondheidsklachten. Als ingenieur staat ze erop dat alles wat uitdraagt wetenschappelijk onderbouwd is. Ook is ze auteur van boeken. Haar meest recentste is ‘Samen Gezond’.

Als morgen het nieuws zou bellen voor een interview dan is dit Christel haar boodschap.

 

Leefstijlgeneeskunde. Een nieuw woord, een nieuwe aanpak voor onze gezondheid waar enkel en alleen de mens centraal staat. De patiënt wordt omringd door een team van zorgverleners inclusief een arts, allen met de neus in eenzelfde richting. Voor een patiënt is het vaak vervelend om contrasterende verhalen en remedies te aanhoren. Bij leefstijlgeneeskunde is de patiënt de held in het verhaal. Een genezingsproces is een heldentocht waarbij je ondersteuning krijgt van heel dit team. Ook zou ik willen toelichten dat de reis naar jezelf één groot avontuur is.

 

Ben je graag bij de avant-première van de 25 CHANGE-Stories waaronder die van Christel Stevens?

Schrijf je in via www.changestories.eu en je zit gratis op de eerste rij.

 

CHANGE-Stories Inspiratiereeks voor en door CHANGERS.

Van 20 tot 25.02.22

Maak kennis met alle hoofdrolspelers in de CHANGE-Stories

CHANGE-Stories

  • Openhartig  Ontroerend   Optimistisch   Online

 

Met dank aan Kim Renuka voor de song Change the world

 

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren