Christel Stevens ontvangt een compliment van Sara Borremans en geeft het door aan haar jongste dochter Ine

Sara Borremans complimenteerde Christel Stevens voor het positieve effect dat ze ondervond van het traject dat ze volgde bij Christel. De initiële reden was een ontstoken, pijnlijke schouder. Sara wilde daar vanaf, maar wel op een holistische manier. Ze wilde het liefst haar zelfgenezend vermogen aanspreken, en laat dat nu net het uitgangspunt zijn van Christel Stevens’ eigen methode, de 3-isOne-methode.

Het overgedragen compliment deed Christel ontzettend veel deugd. Je ziet haar in de opname werkelijk schitteren en stralen, met een heerlijk brede glimlach op haar gezicht. Een bewijs wat een compliment met iemand doet.

Christel werd als kind vaak gestraft. Dingen die ze goed deed werden als normaal beschouwd, terwijl de zogenaamd slechte dingen werden uitvergroot. Ze herinnert zich wel een wiskunde- en een geschiedenisleraar die haar complimenteerden omdat ze goed logisch kon denken en dingen vanuit het grote geheel kon bekijken.

Ze heeft er geen probleem mee om zichzelf te complimenteren. Als ik vraag naar zowel een doen- en zijnscompliment, ook niet. Christel haar ‘doen’-compliment is voor haar levenswerk, de 3-is-One methode, die Sara Borremans ook volgde en waarmee ze geholpen is. De methode zegt dat het niet alleen om voeding gaat, maar ook om rusten, voelen, bewegen en ademen. Dit zijn de 5 basispijlers. Haar ‘zijns’-compliment is voor haar veerkracht, omdat ze ondanks de zeer zware uitdagingen met haar familie altijd blijft geloven in het goede. Die uitdagingen, het vele en zware innerlijke lichaamswerk dat ze deed om dit op te lossen, zorgden ervoor dat ze moe is en toe is aan rust. Ze gaat een paar maanden rust nemen, gaan wandelen, krachtplekken bezoeken en vooral niets moeten.

Als ik haar vraag aan wie zij graag een compliment zou geven, zegt ze meteen haar jongste dochter van 25 jaar. Het compliment is voor Ine haar zachte persoonlijkheid in combinatie met een krachtig willetje, voor de pittige discussies over het karmische familiestuk, dat ze in haar kracht blijft staan ondanks dat ze soms van de ene kant naar de andere wordt geslingerd, voor de persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling op jonge leeftijd, om écht te kunnen luisteren. In maart is het dan Ine haar beurt voor haar Complimentmoment.

Méér over het werk van zowel Sara Borremans als Christel Stevens vind je in de CHANGERS-Gids. Met beiden had ik ook interviews  die je op de website terugvind: Sara en Christel.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren