Sara Borremans complimenteert Christel Stevens

In de We are the CHANGE-Community startte ik al een jaar geleden met de Complimentmoment ; dti om verbinding te creëren tussen de meer dan duizend leden van de community.
Als initiatiefnemer van het dagelijks Complimentmoment en inspirator om dagelijks te complimenteren vond ik het leuk om dat  deze maand ook te starten op ons YouTubekanaal.
neem gerust eens een kijkje. Als je dit een leuk initiatief vindt is het fijn om jou daar ook als abonnee te mogen verwelkomen.

Vandaag is het de beurt aan Sara Borremans.

In het Complimentmoment van Sara Borremans hebben we het over het complimenteren in de berdrijfswereld. Ze vindt dat werknemers zichzelf méér mogen complimenteren voor hun omgang met de digitale evolutie. We hebben het over complimenteren in haar leven, over het verschil tussen complimenten voor ‘doen’ en ‘zijn’. Ook Sara antwoordde met lichte weerstand om zichzelf een compliment te geven. Luister en laat je inspireren door het #complimentmoment van Sara Borremans.
Alleen al de omschrijving van haar functie is een compliment waard: zij is digital sherpa voor organisaties. Wil jij ook 10 dagen lang de impact van een dagelijks complimentmoment ervaren? Doe dan mee met de complimentenchallenge die start op 1 maart. Link in de bio
#Complimentmoment #complimentenketting

Meer over Sara Borrremans staat in de CHANGERS-Gids, bekijk zeker ook het interview.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren