Anja Vandenbergh schrijft een complimentenbrief aan Chris Kindermans

Beste Chris,
Op deze complimentendag wil ik jou bedanken voor de weg die je me getoond hebt in de wereld van Project Management.  Ondanks je professor-uitleg wist je wel hoe je project management op een humoristische wijze kon brengen, om zo je studenten te boeien voor een saai onderwerp.
Jij was de eerste die zag waar mijn talenten lagen, en je bleef me aanmoedigen om iedere keer verder te gaan.  Onze samenwerking in de board van PMI Belgium blijft voor mij een prachtig avontuur.
Door jou heb ik ook geleerd om toch mijn eigen zelf te blijven, hierdoor toch een nadruk kon leggen.
Nu nog altijd geef je klanten door als ze naar een specifieke opleiding rond projectplanning zoeken, waarvoor mijn dankbaarheid.
Je hebt me iedere keer aangemoedigd om voorzitter te worden van PMI Belgium Chapter, maar ergens voelde ik dat dit voorzitterschap niet in mijn missie lag.
Nu ik een gecertificeerd lachcoach ben, besef ik dat ik nu deze 2 werelden kan verbinden met elkaar.  Als voorzitter van de Belgische Lach Academie du Rire die ik sinds september 2020 heb opgenomen, liggen project management en lachen heel dicht bij elkaar.
Bedankt voor alles Chris.
Anja Vandenbergh
Lachcoach

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren