Rosemarie Van Wijnsberghe complimenteert in balans: 1 man en 1 vrouw

Mijn compliment gaat vooral naar Roy Martina.
Door de vele workshops die ik bij hem volgde is mijn leven sterk veranderd, in positieve zin. Roy gaf me de kans om die workshops voor hem in België te organiseren. Roy is een persoon die continue bezig is met verandering en verbetering. Een man met een groot hart die mensen leert hoe het is om te werken vanuit een win-win situatie. Zijn opleidingen hebben voor veel mensen het verschil gemaakt.  Roy Martina is holistisch arts met 40 jaar ervaring, auteur van 86 boeken en geeft workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit, vitaliteit en zelfheling.
Een tweede compliment is bestemd voor Annick Lentacker.
Een dame met een visie, een enorm doorzettingsvermogen en werkkracht. In tijden zoals deze is ze een rots in de branding voor jongeren die het moeilijk hebben met het traditioneel onderwijs. Sinds 2011 is ze de bezieler van  de Mannaz School, dat onderwijs en coaching geeft aan hooggevoelige tieners.
Ook in ons Healy-team is ze een enorm stuwende kracht.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren