Dokter complimenteert dokter

Dokter Eduard Van den Bogaert complimenteert iedereen die verder durft te genieten van een leven met coronamaatregelen. Hij vindt het essentieel  om zeker contact blijven houden met je geliefden. Nu is er méér dan ooit behoefte aan! Ook raadt hij aan om kritisch om te gaan met alle Covid-berichtgeving. In angst leven voor de dood kan nefaster zijn dan het virus zelf. Het leven is méér dan alleen maar vechten tegen een virus.

 

In het bijzonder complimenteert hij dokter Johan Denis voor de beweging  docs4opendebate die hij opstartte. Het is een oproep aan de politiek om zich onafhankelijk en kritisch te laten informeren bij de besluitvorming  rond de coronamaatregelen en de behandelingen. Intussen al ondertekend door 742 artsen, 2.632 gezondheidstherapeuten en 20.186 burgers. Meer over dokter Van den Bogaert, zijn missie en contactgegevens vind je in de CHANGERS-Gids.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren