Irene van den Oever: “Gezondheid en welzijn maken deel uit van het zielenbewustzijn”

Ontdek in het interview de vele uitdagingen en ‘change’-momenten die spiritueel leraar Irene van den Oever op haar levenspad tegenkwam. Alles loslaten en op zichzelf teruggeworpen worden lijkt een rode draad te zijn. In 2020 had Irene een helder visioen over haar toekomst. Een internationale Sirius Mysterieschool gevestigd in het land van de Katharen. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid met de lokale bevolking die last heeft van de vergrijzing. Haar afgestudeerde leerlingen zijn op de hoogte van dit grootse plan en krijgen ongetwijfeld een rol toebedeeld in de internationale uitbouw.

Niet alleen komen halen maar evenveel geven is mijn motto.

 

12.000 jaren geleden wees een gezondheidsklacht en ziekte op een disbalans tussen lichaam, geest en ziel. Van daaruit werd gezocht naar een oplossing. Gezondheid en welzijn maken deel uit van het zielenbewustzijn. We zijn immers een ziel in een menselijk jasje. Onze ziel komt hier op aarde belangrijke lessen leren. Relaties zijn daarvoor de ideale leerschool. In dat leerproces is het belangrijk om het bewustzijn alsmaar verder te ontwikkelen. Dat komt de ziel hier doen, die zich uitdrukt zich via je lichaam.

Als je ziek wordt is het belangrijk te onderzoeken wat je ziel je duidelijk wilt maken.

De Egyptenaren beschikten over methodes om dat zielenbewustzijn te vergroten. Astrologie is bijvoorbeeld een wetenschap die zij 12.000 jaren geleden al gebruikten. Ook van de  impact van sterren en planeten op de mens hier op aarde.

Alles wat Irene van den Oever in haar eigen gezondheidspraktijk deed om mensen te helpen kwam uit het oude Egypte: Ankh-therapie, aromatherapie, astrologie, numerologie…

De gezondheidszorg was holistisch bij de Egyptenaren.

De onophoudelijke vraag van haar klanten om al haar opgedane kennis van de Egyptenaren door te geven deed Irene beslissen om definitief te stoppen met haar praktijk. Vandaag ligt haar focus dan ook op het doorgeven van al die oude, Egyptische wijsheid. Ze schuwt daarbij niet het visioen met internationale allures.  Ze richtte de Sirius Mysterieschool op waarin ze haar leerlingen inspireert hoe te leven en werken vanuit het zielenbewustzijn. Ze geeft opleidingen en inwijdingen in de oude Egyptische healmethodes gebaseerd op een holistische visie op mens en gezondheid.

Op die manier helpt  ze veel meer mensen ter zelvertijd, wat nodig is want het bewustzijn moet zeer snel naar een hoger niveau getild worden. Haar klanten zijn een mooie mix van spiritueel ontwaakten zowel binnen als buiten de gezondheidszorg. Zij verlangen dat de menselijkheid terug in de zorg komt. Ze willen mensen met hart en ziel helpen . Irene is niet van het strakke protocol wat bij het oude tijdperk hoorde. Haar wijsheid mag iedereen gebruiken, ze moedigt zelfs aan dat elke teacher er een eigen sausje over giet. Zelfs dat elk land er hun een eigenheid van maakt.

 

Vijf ultieme CHANGE-tips waarmee je vanaf vandaag mee aan de slag kunt

 

  • Ga vooral naar binnen, volg niet teveel wat er in de buitenwereld gebeurt.
  • Niets overkomt je zomaar. Het universum geeft je enkel wat je nodig hebt.
  • 2022: 20 staat voor de perfecte visie, 22 staat voor de healer en meesterarchitect voor de nieuwe aarde. Formuleer wat jouw eigen visie hierop is. 2 staat voor samenwerken.
  • Dit jaar is cruciaal om uit de dualiteit te stappen. We zijn allen een, polariteit is daar de schaduwzijde van
  • Ben je wel je eigen zielsmissie aan het ontwikkelen? Of die van een ander?

 

Bovenstaande is maar een tipje van de sluier van de overvloed aan inspiratie en diepe wijsheid van Irene van den Oever.

De maandelijkse video’s op haar Youtubekanaal over Nieuwe en Volle Maan zijn handreikingen zodat mensen weten wat ze kunnen doen op hun pad van persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk het volledige interview met Irene en ontdek wie haar andere inspirators en leermeesters waren. Ze vertelt uitgebreid over haar ervaring van werking bij Moeder Theresa in Calcutta, haar trekttochten naar  x y en z,

Wil je nog méér zien van deze wijze spiritueel leraar? In de CHANGERS-Gids vind je alle info over haarzelf en haar Sirius Mysterieschool en de upcoming events/webinars. Geniet ook van de andere interviews met haar.

Irene is één van de 25 CHANGERS uit de online inspiratiereeks CHANGE-Stories. Vanaf nu wordt er wekelijks een interview openbaar gezet. Wie graag alle andere 24 video interviews nu al wil bekijken is er dit mooi aanbod. 

 

 

 

 

 

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

 

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren