Internationaal spiritueel leermeester Marie Diamond en Els Lightness in een uniek dubbelinterview

Marie Diamond is één van ’s werelds beste transformationele leiders, sprekers, bestsellerauteurs en gerenommeerde stem over de Wet van Aantrekking en Feng Shui. Ze is een Energy Master en de enige Europese ster in het wereldwijde fenomeen The Secret. Haar missie is om miljoenen mensen te verlichten door middel van haar leringen en wijsheid.

Een unieke combinatie: Marie Diamond en Els Lightness, leermeester en leerling die ook leermeester werd voor vele Belgen. Marie ligt aan de basis van Els haar spirituele ontwikkeling en missie. Els is nu ook Energymaster maar beperkt zich tot België. Tijd voor een dubbelinterview maar eerst maken we tijd om in het hier en nu te landen. Het is dan ook een groot cadeau dat Marie Diamond ons laat proeven van haar meditatie aanpak. We citeren haar letterlijk:

Tijdens een inademing ga je je verbinden met het universum – met God. Visualiseer wit licht van boven tot beneden, ook elke cel in je lichaam wordt wit licht. Stress laat je los zodat er meer plaats vrij komt; zodat overal wit licht overal kan indringen. Ook rondom jou is alles doordrongen door dat witte licht. Voel het als een douche van wit licht. Je wordt en bent dat witte licht. Je bent de kracht van het universum in en rondom mij. Ervaar dit tot in de kern van je wezen. Dan verbind je je met de kleur roze wat staat voor de liefde van het universum….” en zo gaat ze verder.

Kijk en luister het volledige interview tussen beide vrouwen. Het is een verhaal vol met tips en inspiratie die je meteen verder helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Bovenstaande tekst is slechts een voorsmaakje van het volledige interview met deze bijzondere vrouwen. Bekijk het helemaal want je wordt ongelooflijk geïnspireerd! In totaal komen 25 CHANGERS aan het woord in de reeks  CHANGE-Stories.

 

 

 

Openhartig – Ontroerend – Optimistisch                   

 

The more CHANGERS, the better our world.

Together we change this world!

 

In haar missie miljoenen mensen in hun kracht te zetten lanceerde Marie Diamond dit jaar een aantal nieuwe boeken

te koop in haar webshop.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren