We mogen twee exemplaren weggeven van dit autobiografische boek

In je ware, vrouwelijke kracht staan creëert moed en durf om die nieuwe mogelijkheden te verkennen en keuzes te maken. Lees het autobiografische verhaal van auteur Gerda Beckers.

Gerda Beckers’ antwoorden op onze vragen:

1.Dit boek wil vooral een (h)erkenning en inspiratie zijn voor anderen. Tijdens de jarenlange zoektocht naar de zin en de kern van mezelf als vrouw beleefde ik een fantastische transformatieproces. Van een onbewuste, slaafse, ongelukkige vrouw naar een krachtige vrouw die van zichzelf en mensen houdt en bewust in het leven staat.  Het leven ondergaan en beantwoorden aan de verwachtingen van anderen horen definitief tot mijn verleden.

2.De kernboodschap van dit boek is: De verbinding met je innerlijke kern herstellen om in je ware kracht te schitteren.

3.Wie absoluut dit boek moet lezen? Vrouwen én mannen die de verbinding met hun gevoel, intuïtie, innerlijke gids willen herstellen. Zich willen bevrijden van beklemmende, vaak destructieve, overtuigingen en ervaringen die je  moe en ziek maken en allerlei klachten uitlokkken.

4.Gerda is een veelzijdig getalenteerd kinesitherapeute/fysiotherapeute. Ze  bekwaamde zich door de jaren heen in relaxatietherapie, psychomotorische therapie, acupressuur, cranio-sacraal therapie, cranio-connectieve therapie en orthomoleculair voedingsconsulent. De opleiding van evolutiecoach  bracht een diep transformatieproces in haar eigen leven teweeg. Dit leidde tot de ontwikkeling  van een therapeutische eigenheid die erg gewaardeerd wordt. Zij behandelt en begeleidt haar patiënten op een zachte, integrale, unieke wijze. Ze coacht naar een diepe innerlijke heling waardoor klachten en ziektesymptomen verminderen en zelfs genezen. Daarnaast hecht ze ook veel belang aan een persoonlijk afgestemd voedingspatroon om op een natuurlijke manier het lichaam opnieuw naar evenwicht te ondersteunen.

5. Gerda’s ultieme CHANGE-tip: Zachtheid draagt een ongelofelijke transformatiekracht in zich!

6.Het boek dat Gerda’s  leven veranderde: ‘Mijn moeder’ van Nancy Friday. Ze las het op haar 18de bij de ontdekking van haar seksualiteit. Die eerste seksuele ervaringen leidden tot een schuldgevoel,  mocht ze hier zomaar van genieten? Het zorgde ervoor dat ze zich onafhankelijk van haar moeder durfde opstellen. Ze durfde te vertrouwen  op haar eigen intuïtie en aspiraties en alle verwachtingen en geboden los te laten.

7. Een CHANGER is volgens Gerda iemand die vooral ‘voorleeft’, ‘inspireert’ hoe een betere wereld eruit ziet!

8. Wedstrijdvraag: Wat is volgens jou de belangrijkste kwaliteit van vrouwelijke kracht? Stuur de antwoorden naar gina@wearethechange.be, het antwoord dat Gerda het meeste raakt zal beslissend zijn. Je kan de hele week meedoen tot het volgende boek in de kijker. Je wordt via mail verwittigd.

9. Méér over Gerda Beckers op gerdabeckers.be                                                                 

 

 

 

 

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren