Samen Gezond van natuurdiëtiste Christel Stevens is deze week te winnen.

 

.Mijn big WHY voor het schrijven van ‘Samen Gezond’ is mensen bewust maken van de discrepantie tussen ziekenzorg en gezondheidszorg in ons beleid. De lezer bewust maken dat de grootste aandacht uitgaat naar ziekenzorg, voor 98% op de kaart. Dit in contrast met gezondheidszorg dat voor slechts 2% op de kaart staat. Door dit inzicht wil ik de lezer helpen om voor zijn eigen lichaam en leven de juiste keuzes te leren maken.

.De kernboodschap van dit boek is dat ziekte een vraag van het lichaam is om te genezen. Genezen is iets anders dan ziekte onderdrukken met remmers, blokkers en stillers. Ziekte is een schreeuw van je lichaam voor de juiste ondersteuning en bouwstoffen. Zodat het kan herstellen.

.Had je één of meerdere inzichten tijdens het schrijfproces? Dat specialisten en experten wetenschap gebruiken om zeer eenvoudige en logische zaken zeer gecompliceerd te maken. De basis fundamenten van een gezond en vervuld leven zijn super eenvoudig en door iedereen toepasbaar. De snelheid van het resultaat hiervan op je gezondheid is verbazingwekkend.

.Wie mijn boek moet lezen? Mensen met chronische klachten zoals diabetes, reuma, intoleranties, maar ook  wie regelmatig last heeft van een hoofdpijntje, overgewicht, maag-en darmklachten,  overgewicht waar men maar niet van verlost geraakt enz.

 

.Wie is Christel? Ik hou van wetenschap in verbinding met de natuur. En ik geniet van het licht te zien in de ogen van mensen.

 

 

Mijn ultieme CHANGE-tip is

 

Gezonde mensen hebben veel dromen,

Zieke mensen hebben er één.

Ga voor die droom!

 

.Het boek dat mijn leven veranderde is   ‘Het went zo’n element’ 

 

.Voor mij is  een CHANGER iemand met veel veerkracht. Iemand zonder veel blabla, een doener!

Iemand die de daad bij het woord voegt.

 

 

Wedstrijdvraag 

 

Wat is volgens jou  voedingssupplement dat ik het meeste voorschrijf?

Méér artikelen van Christel Stevens vind je hier.

In de CHANGERS-Gids vind je ook haar contactgegevens

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren