Het leukste uur economie ooit verdient een groot compliment

Een andere, humoristische kijk op economie en ondernemerschap

Een compliment voor KBC voor het puik georganiseerde klantenevent met Economedy als insteek.  Hoe leuk is het om op een humoristische manier je core business en klanten in de kijker zetten. En natuurlijk een verdiend compliment aan de star van de avond Kamal Kharmach voor zijn authentieke aanpak. Via een monoloog van een uur kreeg hij een volle zaal aan het reflecteren over hun ondernemerschap en economie.

Deze stand-upcomedian en docent bedrijfseconomie verovert massaal de harten van tv-kijkend Vlaanderen. In het Een-programma Andermans zaken, goed voor 1 miljoen kijkers per aflevering, schiet hij ondernemers en onderneemsters te hulp die met dringende problemen zitten. Op zijn eigen unieke, no-nonsense manier begeleidt hij hen naar een succesvolle onderneming.

Ook een compliment voor het prachtige KBC auditorium waar een uniek wandtapijt als eyecatcher hangt. In wol en zijde glanzend uit een Brussels atelier, ca. 1630 -1670, naar kartons van Pieter Coecke van Aalst ( 1505-1550) Europese Renaissance van de bovenste plank !! Dank aan Lies Rock om dit opgemerkt te hebben en er foto’s van te nemen.

Author: Gina De Groote

Uitgever en hoofdredactrice van het online platform met community We are the CHANGE, vroeger CHANGE-magazine. Auteur van het boek My CHANGE. Ook bezielster van het platform DoodGelukkig.

Commentaren