Over mijzelf Geboren en getogen in Friesland, woon ik samen met mijn man en twee kinderen aan het IJsselmeer. Ruim 20 jaar werkte ik als marketing en communicatie manager voor diverse bedrijven. Momenteel werk ik in deeltijd als zzp-er voor een aantal praktijken. Na een aantal persoonlijke gebeurtenissen begon in 2007 bij mij de fascinatie voor gezondheid. Ik rondde diverse Lees meer...
Niet voor de vegan/vegetarische visie maar die van verbinding, vinden wij dit een CHANGE-Adresje. Zo stellen ze zich voor op de homepagina: Koken en samen eten betekent voor onze familie: mensen dichter bij elkaar brengen. Samen aan tafel gaan is een bijzonder moment waarbij je de tijd hebt om te verpozen en met oprechte aandacht te luisteren naar elkaars verhaal. Lees meer...
Een restaurant dat Midden-Oosterse gerechten serveert. We willen iets goed doen. Meer: we willen veel goed doen. Daarom zetten we alles op alles om duurzamer te zijn, nog gezondere gerechten te maken en goede doelen actief te ondersteunen. Kortom: een stel wereldverbeteraars wat geldt ook voor iedereen die bij Humm drinkt en eet. Lees meer...
Mijn naam is Cindy Vranken, ik ben de nummer 1 doorbraak mentor voor ambitieuze hoogsensitieve pioniers. Vrouwelijke leiders die klaar zijn om hun podium te pakken en aan het stuur van hun leven en business willen staan vanuit hun vrouwelijke kracht. Ik ben naast een no nonsense business mentor die in de diepte gaat, een trance medium en zakenvrouw, ook Lees meer...
Bij restaurant Zheng draait het om beleving van de Chinese (eet)cultuur . Gastheren en gastvrouwen gaan je voor naar tafel en begeleiden je naar een totale andere wereld. Niets wat je hier tegenkomt heb je eerder culinair ervaren! Gastheren en gastvrouwen lijken te zijn vervangen door ware reisleiders. Zo wordt je meegenomen door het keizerrijk China en krijg je kunstobjecten Lees meer...
Veggiepionier, al meer dan 20 jaar. Trendsetter in feel good food! Eigen resto’s, lekkere veggieproducten in de supermarkt, foodstands op de grote Belgische muziekfestivals. Lees meer...
Een ongedwongen eetcafé. Gezond, biologisch, plantaardig buffetformule die je per gram betaald. Ook een winkelhoek, vergaderruimte voor 16 personen en takeway formule Lees meer...
Creatief, vers en seizoensgebonden In de keuken wordt er tijd gestoken om gerechten te creeren met respect voor de gekozen seizoensgroenten, vlees & vis Lees meer...
Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid, maar een plaats waar de chef steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en klanten smaak en vorm geeft. Lees meer...