Frank Fol bijt de spits af in de reeks ‘Pioniers zijn nodig’

Deze reeks bevat een aantal interviews met pioniers die tien jaar geleden ook in het blad CHANGE stonden. We hebben het over hun evolutie, inzichten en ...CHANGE van afgelopen jaren.

Ik vond het superleuk om de reeks  ‘Pioniers zijn nodig’ te maken.  Pioniers hebben een zeer duidelijke visie lang voor de massa er klaar voor is.  Zo was het ook met mijn blad CHANGE dat ik startte op Lichtmis 2010. Het is pas nu dat een breder publiek vertrouwd is met de redactionele insteek rond bewustwording.  Zelf voel ik me dus ook een beetje een pionier.

Ik selecteerde zorgvuldig  tien toppers uit (tien jaar CHANGE, tien pioniers, snap je?). Allen zijn ze expert in hun vakgebied waar ze met passie over vertelden  in één van de eerste edities van CHANGE-magazine.  Ik blik samen  met hen terug :   Wat is er veranderd? Wat is hun grootste inzicht?  Welke ervaring delen ze graag in aan anderen in hun vakgebied?. Kortom, inspirerende en verbindende gesprekken. Op het einde van elk interview is er een leuke wedstrijdvraag. Dus zeker kijken tot het einde:-)

Frank Fol bijt de spits af.  Frank is al meer dan dertig jaar en begrip in Leuven door zijn topkookkunsten  in zijn vroegere sterrenrestaurant Sire Pynnock.   Vijftien jaar geleden hing hij zijn koksmuts aan de haak . De presentatie van het Tv-programma MondFol, zijn rol van groentenambassadeur op internationaal niveau en de vele opdrachten van de voedingsindustrie waren gewoon téveel.

Veel kijkplezier met het eerste deel van het interview met Frank.

Morgen volgt het tweede gedeelte met op het einde  een leuke wedstrijdvraag .  Doe zeker mee want de winnaar krijgt zomaar de prachtige Groentenbijbel cadeau.

Eigenlijk zijn we allemaal winnaars want het eerste weekend van de maand valt hier een heerlijk groentenrecept te rapen.

Smakelijk.

Author: Lieven

Commentaren